Aktywne Wpisy
aleroc +34
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

mozis +655
Sasiad patola znowu zrobił sobie melinę z ziomkami w piwnicy w środku nocy, pech chciał że ma piwnicę centralnie pod pokojem w którym śpię, zgasiłem im światło (zapala się od zewnątrz) przekręciłem klucz tak żeby nie mogli wybić swoim i zostawiłem w drzwiach (chciałem złamać ale s------l sie nie dał a trza było pryskać), było darcie japy na całą klatkę, ktoś zadzwonił po milicję, otworzyli, tałatajstwo wywiezione na wytrzezwialke, sprawiedliwości stało się

Jednocześnie mamy do czynienia z przedziwnym fenomenem na poziomie pracowników. W wielu SH seniorzy z kilkumiesięcznej lawki po projekcie wewnętrznych potrafią nie przejść kolejnych 7 rozmów technicznych dla klientów. O czym to świadczy? Pewnie o różnych rzeczach. Ale znajomy mówił mi że u niego planują ponowną ewaluacje ludzi z ławki. Cos jak nowa rozmowa kwal. Kiepsko.
Jednocześnie dzieją się takie patologie, że świetni specjaliści wylatują razem z projektem wewnętrznym, a kiepscy klepacze zostają tylko dlatego, że akurat trafili do projektu.
I teraz problem jest taki, że ich menago wie o przepaści kompetencji między nimi, ale to nie on decyduje. Projekt zewnętrzny zarabia, wewnętrzny często jest tylko stratą.
@JamesJoyce: Kilkumiesięczna ławka to teraz rarytas.
A jak ktoś rzeczywiście nie przeszedł X rozmów u klienta (zakładam X w granicach 5) to co się
@JamesJoyce: O wszystkim ostatecznie decyduje fart, a reszta nie ma znaczenia, ze wszystkim tak jest, nie tylko z it i nie tylko z pracą.