Aktywne Wpisy

zyxinx +1956
#dom #nieruchomosci #deweloper #polska
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
źródło: po akcji
Pobierz
CoDwa +448
Gastronomia w Polsce:
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
źródło: 51tbTAc_huopFuFqQOrZLx84lcY0vIM9VUJDdweO,wat
Pobierz

źródło: 20241225_194120
PobierzChociaż ja wierzę że na marsie byli jacyś prymitywni ludzie.
@ramotka: :D spoko.
Ty nie wierzysz w ufo tylko w science fiction. To dwie różne rzeczy.
@ciezki_przypadek: jest na to nieskończenie niska szansa, ale jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko co to znaczy pierwszą? Bo pierwsze powstanie cywilizacji, kultury etc. nie oznacza nawet, że jesteśmy najszybciej rozwijającą się cywilizacją od tego momentu, a już zupełnie nie oznacza że jedyną. Jak my mogliśmy, to jakakolwiek inna cywilizacja też mogła, i to szybciej.
Nie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić skali
@17mil: lata świetlne to jednostka odległości, a nie czasu
Skoro wszechświat jest tak ogromny, to dlaczego najzaawansniejsze istoty miałyby interesować się prymitywnymi cywilizacjami, które nie potrafią jeszcze podróżować po kosmosie? Człowiek dotarł najdalej jedynie do swojego własnego Księżyca.
Gdybyś ty był najinteligętniejszą postacią na świecie, to też był tak pokolei latał z jednej planety do drugiej po tych prymitywach, aby każdemu się pokazać i oblatywał cały kosmos, aby każda rasa
Poza tym się nie zastanawiam w to czy nas odwiedzą tylko czy są
Mogą odwiedzać i nawet ich nie widzimy itp