Kawka z popsutym lewym skrzydłem (ciągle w nim grzebie dziobem) & #krzywodziobek Lubią się, zawsze razem przylatują na świerk za moim oknem, może są parą? (。◕‿‿◕。) Fajnie że ktoś go akceptuje, inne kawki raczej go przepędzają.
@Teuvo: Odrzucone przez kawkowe społeczeństwo (・へ・) Przylatują razem, trzy upośledzone, Krzywodziobek, Kawka bez prawego oka i ta z popsutym lewym skrzydłem, święta trójca ułomnych kawek. Ta bez oka najmniej się mnie boi, chyba jest ślepa na to jedno oko xD
@wybryk_natury: Prawie codziennie przylatuje, ale bez sensu ciągle wrzucać takie same zdjęcia. Ma swoją ulubioną gałąź na świerku i zawsze tam siada, więc każde zdjęcie wygląda podobnie, a pogoda taka ponura, że nie da się zrobić ładnego zdjęcia (╥﹏╥)
@jazmojegopokoju: Czasem widuję kawki z gawronami pod orzechem włoskim, dopiero jak gawrony się najedzą to kawki mogą zjeść reszki. U mnie raczej nie ma wron więc nie wiem.
@Lenalee: jakie milutkie, słodkie, że trzymają się razem (づ•﹏•)づ
Czasem widuję kawki z gawronami pod orzechem włoskim, dopiero jak gawrony się najedzą to kawki mogą zjeść reszki. U mnie raczej nie ma wron więc nie wiem.
U mnie za oknem są codziennie wrony siwe i sroki. Nie widzę, by ze sobą jakoś obcowały, ale nie przeganiają się, mimo iż żyją na jednym rejonie. Wrony
Kawka z popsutym lewym skrzydłem (ciągle w nim grzebie dziobem) & #krzywodziobek
Lubią się, zawsze razem przylatują na świerk za moim oknem, może są parą? (。◕‿‿◕。) Fajnie że ktoś go akceptuje, inne kawki raczej go przepędzają.
#ptaszkowpis
źródło: DSC03341
PobierzPrzylatują razem, trzy upośledzone, Krzywodziobek, Kawka bez prawego oka i ta z popsutym lewym skrzydłem, święta trójca ułomnych kawek.
Ta bez oka najmniej się mnie boi, chyba jest ślepa na to jedno oko xD
źródło: DSC03343
Pobierzźródło: DSC03338
PobierzU mnie za oknem są codziennie wrony siwe i sroki. Nie widzę, by ze sobą jakoś obcowały, ale nie przeganiają się, mimo iż żyją na jednym rejonie. Wrony
@Lenalee: Bo nie kocha się za coś.
A pomimo czegoś. └[⚆ᴥ⚆]┘
@Lenalee: Piękna historia, nie różnimy się od nich tak bardzo jak byśmy chcieli.