Aktywne Wpisy
Gumez +603
Moja mama dzisiaj zmarła. Rak ją wykończył. Była bardzo wierząca, wiec proszę chętnych o modlitwę #modlitwa #mirkomodlitwa

Knaga_powrot +23
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie zastanowiło Cię, że jedynie Budda i mgp zostali zatrzymani z osób które promowały loterie. Nie ma znaczenia, że robiła to zewnętrzna firma, czy ktoś tylko promował. Masz coś takiego jak podział ról.
Dodatkowo, skoro całe mienie zostało zabezpieczone, skąd nagle wzięły się 2M na poręczenie?
Sporo niewiadomych...
Czyżby zbiórka wśród znajomych influ typu Kubańczyk, który stał za nim murem czy serdecznym "przyjacielu" znanym jako Kamil z Ameryki?
Tak czy inaczej, jestem mocno zaskoczony tą decyzja, nie spodziewałem się, że wyjdą tak szybko, a w szczególności, że pierwotny
Chyba nie wierzysz w to, że nie mieli milionów ukrytych na portfelach kryptowalut XD. To że chcieli organizować zbiórkę to nie
Nawet gdyby Budda zaoferował jej potem zwrot z procentem pod stołem, to ta osoba nie mogłaby dysponować tą gotówką, bo miałaby nie udokumentowany dochód w wysokości 3 baniek. Aby mogła używać tej gotówki, musiała by tą gotówkę wyprać.
Budda jeszcze nie tak dawno nie miał żadnych swoich pieniędzy, co zostało wielokrotnie udowodnione. Jedyne co
@lapuszkadopuszki: Np. wydane pozwolenia. Mamy dość kuriozalną sprawę w której KAS złożyło zawiadomienie do prokuratury na loterię która miała zgodę MF. Jeżeli faktycznie cała loteria przebiegała według pozwolenia od MF, to bez wątpienia mamy z sytuacją która
Wszyscy "kupują" i kreują się na milionerów, a później wychodzi, że auto jest w najmie długoterminowym czy klasycznym leasingu.
Już widzę, jak wyłożył +/- przysłowiową bańkę na stół. Kupić auto za cash, a wziąć je w leasingu, gdzie możesz je mieć nawet za 1% wartości netto miesięcznie, to dwie różne