Aktywne Wpisy

donfallo +120

kinkykylie +10
Dopiero widząc takie obrazki zdaję sobie sprawę, jak stare jest już najnowsze GTA. Reklamę "piątki" widziałem w tv jeszcze w czasach 6 kl. podstawowej. W tych czasach, kiedy oglądałem Bayblade na Cartoon Network i Futurame na Vivie XD Ja p------ę, tyle lat, a my gracze nadal się nie doczekaliśmy nowej części. Teraz jestem dorosłym chłopem po studiach, a my wciąż nie znany daty premiery następczyni, nie mówiąc o gameplayu xD
Bethesda z
Bethesda z
źródło: 1000001695
Pobierz

Chociażbyście mieli kolejny dzień n---------ć martwe ciągi aby zrzucić te murzynki, serniki, karpie i barszcze, to macie się zajadać aby matce przykro nie było i jeszcze pochwalić, że pyszne a nie k---a, że gluten czy inny biały cukier.
I nic nie gadać o siłowni tylko ładnie się ubrać i siedzieć cicho. Nikogo nie interesuje twój nowy trening pod siłę i hipertofię i każdy też wie, że kreatyna 5g dziennie.
W ten dzień nie róbcie też przykrości matce i jak mówi, że białko to chemia i sterydy, to nie kłócicie się tylko przytakujecie i mówicie, że nie bierzecie tego świństwa. #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #swieta #byloaledobre