Wpis z mikrobloga

@CZESARZ_INTERNETU: Dzisiaj odpaliłem dwójkę, pierwszy raz po 2 latach przerwy. Wyszedłem z wieży Xardasa i odinstalowałem xD

Zastanawiam się po jaką cholerę to zrobiłem. Przyłapałem się chyba na jakimś egzystencjalnym kryzysie bo ileż można w to grać.... jak się człowiek zastanowi ile czasu męczył Gothica to aż się smutno robi. Od dziś będę twierdził, że grają w to już tylko przegrywy albo zramolałe dziady. Jedno w kółko i to samo,
  • Odpowiedz
@eeehhh: to samo, tylko że z metinem xd w sumie nie wiem dlaczego dalej miałem ochotę na tą abominację gry, chyba jakiś przepływ nostalgii kiedy za dzieciaka na świętach się w to zagrywało. Kiedyś długie godziny po szkole i nieprzespane noce, natomiast teraz uświadomiłem sobie jaka ta gra to strata czasu i nieskończony grind xd

najlepsze że mam naprawdę spoko PC o którego dałbym się pociąć za dzieciaka oraz PS5
  • Odpowiedz
@Judzianowski: Dokładnie. To wyobraź sobie jak mam ja, że zatrzymałem się na erze PS3/X360 i potem jak był czas w dorosłym życiu i w ogóle w coś grałem, to przelotnie w pecetowe klasyki. W zasadzie wszystko z lat 98-2004. To jest dobra dekada j-----a w 10-15 tytułów na krzyż. To już nie jest nostalgia tylko czyste szaleństwo, chociaż i szaleństwo to dosyć słabe słowo.

Dziś coś we mnie pękło. W
  • Odpowiedz