Aktywne Wpisy

Leniek +562
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
CalibraTeam +2

Dla tych co robią sobie podśmiechujki z całego fenomenu ufo i kosmitów - jest impertynencją sądzić, że tak zwanych 'kosmitów' nie ma i jesteśmy jedynymi rozumnymi istotami we wszechświecie. Zapewne są tutaj i obserwują nas już od dawien dawna, my to przecież tylko niewiele bardziej rozumne małpy jesteśmy.
po drugiej stronie skrajnosci i mocno upraszczasz temat. Ja np po ludzku nie wiem, skąd mam wiedzieć? I skąd ty masz wiedziec co jest prawda?
swoją drogą nie wiem czy wiesz co oznacza słowo impertynencja, bo jakoś nie pasuje w ogóle do kontekstu.
Wracając do kosmitów, śmieszne jest też
@josh211: oczywiście, że nie oznacza pewności, jednak znów, oprócz widzi mi się, nie ma żadnych przesłanek ku temu aby mówić "zapewne".
@josh211: Ty dalej nie rozumiesz... nie, Twoja forma jest bez sensu, nie jest to obraźliwe czy cokolwiek, nie jest skierowane przeciwko komuś.
To, neutralna opinia. Polecam używać słów wg. ich znaczenia.
Posiadanie jakiegoś osądu nie może być impertynencją, chyba, że są w stylu "wszystkie nicki zaczynające sie na Josh to zwykłe debile, które nie ogarniają słów
@josh211: Nie nie podałeś, popatrz sobie na korpusy językowe i to kiedy jest ono używane.
@Tiquill: wybacz, ale będe robił co będę chciał.
Co do języka, już napisałem, polecam korpusy językowe i zobaczysz kiedy to się używa, nie ma sensu tego dłużej drążyć bo szkoda czasu...
@josh211: o i gdy ludzie nie potrafią dyskutować, zaczynają się impertynencje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to jest naprawdę smutne