Wpis z mikrobloga

@JackDaniels wiem że odpowiadam na komentarz do mema ale po to daje się gotówkę aby nie dawać oc. W sumie czego spodziewałem się po wykopku który autem jeździ tylko z mamą xD
  • Odpowiedz
@usor0192: Ehh, idą święta, więc zignoruję gówniarską zaczepkę i cierpliwie wytłumaczę jak dziecku. Nie chodziło o robienie czegokolwiek z OC, bo w końcu pytający i tak nie był właścicielem uszkodzonego auta ( ͡º ͜ʖ͡º) Skoro typ jechał pijany (bo na pytanie o to czy jest wyskoczył z kolejnych 2 stówek) to być może jeździł też bez OC, a nawet jakby je miał to przy szkodzie
  • Odpowiedz
@S_P_K w lato znajomej w dupsko wjechał gość lekko na czubie i rozwalił zderzak + i wyskoczył z 2k na dzień dobry byleby pał nie wzywać także chyba te ceny też poszły w górę.
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec No ale widzisz, że problem ewidentnie leży po drugiej stronie... Ja rozumiem i bardzo szanuję puryzm językowy. Z drugiej jednak strony traktuję go jako zabawę. Prosta sprawa. Sam Bralczyk powiedział, że ma dosyć ambiwalentne uczucia co do zwrotów typu posłanka, nurkini itp.

Sugerujesz, że tej znikomej części narodu podstawowa edukacja nie wystarczyła ?

A odnosząc się do znaku zapytania... To uważam separator za całkowicie słuszny.
  • Odpowiedz
No ale widzisz, że problem ewidentnie leży po drugiej stronie... Ja rozumiem i bardzo szanuję puryzm językowy. Z drugiej jednak strony traktuję go jako zabawę. Prosta sprawa. Sam Bralczyk powiedział, że ma dosyć ambiwalentne uczucia co do zwrotów typu posłanka, nurkini itp.

A co to ma do rzeczy?

Sugerujesz, że tej znikomej części narodu podstawowa edukacja nie wystarczyła ?

Tobie
StaryWedrowiec - >No ale widzisz, że problem ewidentnie leży po drugiej stronie... Ja...

źródło: 2024-12-22 20 19 31

Pobierz
  • Odpowiedz
Ale ja się nie kreuję na kogoś wielkiego... To ty mnie atakujesz i w sumie nie wiem po co...

@EnderWiggin: Przecież wyjaśniłem wyżej, geniuszu.

Upominam cię, bo walczę z szerzeniem analfabetyzmu. Wykop jest miejscem publicznym i powinieneś tu pisać zgodnie z zasadami, żeby inni nie powielali błędów, które publikujesz, bo to prowadzi do
  • Odpowiedz