Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +158
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
filip-pietrasik +47

No i przyszła kolej na lampki "choinkowe". Mam dwa różne sznury. No i opadła mi kopara! Jeden z nich pobiera 38W. Uważam, że jest bardzo dużo. Cały acar do którego jest wpięty stary stacjonarny, monitor i głośniki pobiera ~90W.
#elektryka
Sznur jest z czasów kiedy żarówki energooszczędne były szczytem technologii. Zasilane z gniazdka. Idą na hasiok pasożyty jedne.
Mam drugi ledowy 3,8W z funkcją wywoływania epilepsji.
źródło: 20241221_181719
Pobierzhttps://www.youtube.com/results?search_query=technology+connections+christmas+lights
No rzeczywiście, na pierwszym filmiku ma ten sam szajs, który już wystawiłem do przedpokoju. A mam jeszcze zapasowe żarówki do niego. Żona się wścieknie jak się dowie, że jednak tego nie wyrzucam ;P
Zdążyłem już zdemontować wtyczkę bo kiedyś bolec mi został w gniazdku podczas wyciągania ;|
W domu rodzinnym był sznur starszy ode mnie z wkręcanymi żarówkami.
Komentarz usunięty przez moderatora