Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bartekppp: problemem są kolejki do specjalistów i czekanie na badania obrazowe - na taki rezonans to kilka miesięcy, potem jeszcze na wynik 2-3 tygodnie, a Ty chcesz NFZ leczyć świadomością pacjentów i pompowaniem w ten balonik dalej XD

Najwyżej na co by było stać tą konfederację w uzdrawiania NFZ to pewnie opłata za nie odwanianie wizyty, a wszystkie kuce uznały by to za REFORME NFZ

Może Ci wyjaśnię, bo widzę że
  • Odpowiedz
i na to wygląda, że są XD oj ktoś tu chyba nie chce pamiętać wyborów do europarlamentu

@dzkeson: jak Tobie kradli kanapki w szkole to ja głosowałem w wyborach do europarlamentu na KNP które wtedy uzyskało rekordowe 7,2%. I też mi się wydawało, że teraz antysystemowy dojdą do władzy. A potem wybory parlamentarne zweryfikowały rzeczywistość w 2015 i się r-------i o próg xD

I to był pierwszy raz kiedy uzyskali
  • Odpowiedz
  • 0
@malinq: Problemem Konfederacji był Korwin, który praktycznie za każdym razem odpalał słynny protokół. Teraz już Korwina nie ma, wpadek jest coraz mniej. Oni będą w rządzie prędzej czy później
  • Odpowiedz
  • 0
@malinq: kompromitowali się, ale ci inni mają dostęp do masowego przekazu (telewizji) i mogli wybielać się aż do wyborów i przy okazji atakować drugich.

Pisowcy prali ludziom mózgi przez 8 lat i teraz niezależnie od wpadek mają sztywne 30%.
  • Odpowiedz
  • 1
@bastek66:

I na kogo głosować?

I tu zwykle kończy się dyskusja. Ja nie widzę na ten moment innego wyboru niż Konfa, jeżeli zależy mi na reformie edukacji, podatków, ochrony zdrowia i walki z cenami mieszkań/energii/żywności.

Inne partie po prostu nic z tym nie robią. System działa dalej tak samo niezależnie od tego kto jest przy stołku xD
  • Odpowiedz