Aktywne Wpisy

MonazoPL +159
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
wqeqwfsafasdfasd +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Może Ci wyjaśnię, bo widzę że
źródło: orca-image--1695165028
Pobierz@yahoomlody: Bosaka grillowali by teraz ostro za collegium humanum więc wątpię by miał aż tak dobre sondaże
@dzkeson: jak Tobie kradli kanapki w szkole to ja głosowałem w wyborach do europarlamentu na KNP które wtedy uzyskało rekordowe 7,2%. I też mi się wydawało, że teraz antysystemowy dojdą do władzy. A potem wybory parlamentarne zweryfikowały rzeczywistość w 2015 i się r-------i o próg xD
I to był pierwszy raz kiedy uzyskali
Pisowcy prali ludziom mózgi przez 8 lat i teraz niezależnie od wpadek mają sztywne 30%.
@bastek66: debata? Sławek znowu zacznie cytować polskie komedie, bo to polityk na takim poziomie.
@malinq: Jakie wałki kręcili? I na kogo głosować?
@bastek66: wtedy Sławkowie wejdzie tryb "awaria hostingu" albo "to żarty były"
I tu zwykle kończy się dyskusja. Ja nie widzę na ten moment innego wyboru niż Konfa, jeżeli zależy mi na reformie edukacji, podatków, ochrony zdrowia i walki z cenami mieszkań/energii/żywności.
Inne partie po prostu nic z tym nie robią. System działa dalej tak samo niezależnie od tego kto jest przy stołku xD