Aktywne Wpisy

chud 0
Mirki czytam o ekspansji chińskich marek i zastanawiam się, dlaczego są one tak popularne w Polsce?
Widzę ostatnio bardzo dużo MG. Z jakiego powodu?
Cena najważniejsza?
#samochody #motoryzacja
Widzę ostatnio bardzo dużo MG. Z jakiego powodu?
Cena najważniejsza?
#samochody #motoryzacja
źródło: mg-hs-white-pearl-66d9ad18a841c-66dff8550e769
Pobierz
Na linkedinie jednak nie zawsze słodko pierdząco, potrafi być też patusiarska odpowiedź XD
Btw. mnie też dziwi jak widzę buzie w ofercie sprzedaży firmy
#linkedin
Btw. mnie też dziwi jak widzę buzie w ofercie sprzedaży firmy
źródło: obraz_2025-01-08_100914783
Pobierz

Sławek się ucieszy, pocwiczy w debaty i jest szansa na druga ture
#polityka #sondaz #konfederacja #wybory
źródło: orca-image-1779363994
Pobierz@dzkeson: lepiej nie patrz na sondaże przed parlamentarnymi 2023 bo jeszcze zawału dostaniesz porównując z ostatecznym wynikiem xD
@RepublikaFederalnaNiemiec: a jesteśmy tydzień czy pięć miesięcy przed?
@dzkeson no tak
Wtedy był powiew świeżości w postaci "niezależnego" Hołowni i jego obiecanek, których teraz nie spełnia xD Ludzie chca zmian, szczególnie młodzi ludzie - Hołownia tych zmian
- Zaczęła przyjmować spadochroniarzy z PiS, choć nikt z ich wyborców ich nie chciał (Anna Siarkowska, człowiek z memów Areczku itd.)
- Żonka Bosaka znalazła się na listach wyborczych choć "nikt" jej tam nie chciał, a konfa najgłośniej krzyczała o nepotyzmie.
- Okazało się, że konfa to zbiór największych szurów wierzących w płaską ziemię, będących za jedzeniem psów, czy przeciwko szczepionką dla noworodków.
- Żałosne
A co mnie to obchodzi patrzę na nich i ich oceniam, a nie Tuska. Tak w ogóle to widział byś reforme NFZ jak świnia niebo, już jeden myślał, że da
Aha. Czyli uważasz, że służby zdrowia się zreformować nie da. Najlepiej ten temat odpuścić, pompowac ten balonik dalej i czekać sobie na wizytę kilka lat, żeby na koniec i tak pójść prywatnie
@dzkeson: do czasu aż ktoś wypuści Petru, który Sławusia zmiażdży.
I nie piszę tu wychwalając Swetru. Sławek jest tak słaby, że go nawet Petru miażdży.
Jak słyszę jednego z drugim, że jedną ustawą albo jakimś bonem uzdrowi służbę zdrowia to
@dzkeson: ostatni glos oddałem na 2015 4,76, mieli być trzecią siłą xD
źródło: james-franco-first-time-meme
Pobierz