Aktywne Wpisy

vieniasn +108
źródło: temp_file4041348224258210164
Pobierz
breakdown1 +132
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

Bardzo dziękuje mojemu anonimowemu mikołajowi, sprawiłeś mi bardzo dużo radości i uśmiechu na twarzy (。◕‿‿◕。)
- brelok master sworda z zeldy trafiony idealnie bo bardzo dawno temu kupilem sobie kiedyś master shielda i mam przy kluczach własnie więc najlepsze combo jest w końcu w komplecie
- papajowa koszulka i poduszka to 10/10 Lepiej być nie mogło. Na pewno będzie chodzone latem żeby wszyscy zobaczyli tego zajebistego papaja
- marianowe skarpetki to kolejny strzał w 10 bo akurat ostatnio zauważyłem, że coś mniej tych skarpetek jest w szufladzie ostatnio
- zestaw z SW pieprzniczka i solniczka jest przecudna i zajmie honorowe miejsce przy stole
- Baby Yodowy fartuch - tutaj już zupelnie zaniemówiłem bo w życiu nie wiedzalem, że może być takie połączenie. Fartuszki to zawsze super gift dla kuchennego maniaka
- Figurka z Majora Mask. Napisalem w liscie, że jestem fanem Zeldy aaaale w majora mask nie gralem niestety. Od jakiego czasu mam zamiar kupic odpicowanego 3dsa i chyba wlasnie mnie zmotywowales do tego zeby to zrobić XD także to chyba najlepszy prezent z całej paczuchy XD
Bardzo dziękuje za wszystkie pomysły i przepraszam za stresik bo do ostatniej chwili walczyłem żeby mnie zweryfikowali. Gold to jednak inna para kaloszy
(。◕‿‿◕。)
ps wrzucam w komentarzu zestaw zeldowy przy kluczach
#wykopaka #pokapake
źródło: 20241219_092414
Pobierzźródło: 20241219_092459
Pobierz