Wpis z mikrobloga

#nostalgia ja to jestem tak stary (,) natomiast interesuje mnie wciąż historia tej edycji (wiadomo był Mortal Kombat, Street Fighter, Tazo's z Gwiezdnych Wojen lub Pokemonów, flagi państw czy zwierzęta że Star Foods), ale pierwsze kapsle to te ze zdjęcia. Co one prezentują, jakieś postaci wymyślone przez samą firmę, czy realne uniwersum jakiejś mangi lub anime?

#gimbynieznajo #manga #anime (dla zasiegu)
Chael - #nostalgia ja to jestem tak stary (╯︵╰,) natomiast interesuje mnie wciąż hist...

źródło: temp_file5947139053545330422

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Nadaje_z_piwnicy co mam szukać dunkin tazo, skoro to było przed Tazo's jeszcze. Dunkin Super Cap na odwrotach.

Edyta: niestety właśnie nie doczytałem nigdzie i tak mnie ciekawi, a przed 40 chciałbym się dowiedzieć co to za postaci :)

@onepnch dużo przed edycją Mortal Kombat one były jeśli kojarzysz i również tak myślałem odnośnie Toriyamy, jednakże jeśli spojrzeć na kreskę to również i bardziej amerykański styl na niektórych był.
Chael - @Nadajezpiwnicy co mam szukać dunkin tazo, skoro to było przed Tazo's jeszcze...

źródło: temp_file8566893165256472590

Pobierz
  • Odpowiedz
@Chael: Kojarzę te kapsle, może nawet gdzieś mam z kilka sztuk, ale nigdy się nie zastanawiałem co one prezentują. Uznałem, że to po prostu kolorowe obrazki, żeby dzieciaki kupowały gumy do żucia, bo z tego co kojarzę był to dodatek do gumy do żucia.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@tajniak13 dokładnie tak, dodawali je do gum. Lecz czy one są od tak, czy my o czymś nie wiemy, to już sprawa, która staram się rozwiązać :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@BlackReven nie no widziałem podobieństwa jedynie nie pasuje mi jedno: wcześniej lecieli po bandzie aby Nina się nie przyczepiła, a potem na (już) licencji MK. Trochę kupy się to nie trzyma.
  • Odpowiedz