Szukamy programistów PHP we Wrocławiu. Także osoby chętne do nauczenia się czegoś więcej niż sam #html , #javascript , #php #mysql Forma zatrudnienia do uzgodnienia. Ogólnie to wszystko jest do uzgodnienia :)
@Dyzajash @szklane_kapcie nie wiem co jest grane.. już trzeci raz dzisiaj zmieniam to ustawienie na "od wszystkich" i zaznaczam "pokazuj że jestem online" a potem (po kliku godz.) cofa się ;/ #maciejpsuje ?
@rysi3k_: nie masz jakiegoś dodatku który grzebie w ustawieniach (autonocny czy coś podobnego)? Bo pamiętam, że jakiś dodatek psuł ustawienia bo nie wysyłał wszystkich pól...
@rysi3k_: ja byłbym bardzo chętny na jakieś praktyki czy coś. Uczę się od paru lat tworzenia stron internetowych stosując HTML, PHP, JS, ale do tej pory jeszcze nic "poważniejszego" nie robiłem (ćwiczyłem sobie robienie stronek dla siebie przez cały ten czas, ale pracy nie miałem).
Nie wiem tylko, jak się tutaj na wykopie PW wysyła (nie widzę nigdzie takiej opcji) :
Na razie jestem trochę zajęty maturkami, ale w przyszłym
A laików możemy podszkolić - więc nie bać się :)
Kontakt na PW
#programowanie #praca #wroclaw
Jakby co, to czuj się skontaktowany i spróbuj coś napisać do mnie ;)
Nie wiem tylko, jak się tutaj na wykopie PW wysyła (nie widzę nigdzie takiej opcji) :
Na razie jestem trochę zajęty maturkami, ale w przyszłym
@TheFuckingRoses: na pewno teraz.. ale w przyszłości niewykluczone