@LostHoldenCaulfield: pierwsze 4 sezony bardzo dobre były, pozniej w sumie tez szlo obejrzec. Najbardziej lubiłem wątek ufo i zawsze czekałem na jego kontynuacje.
@LostHoldenCaulfield wtedy zebrał ich wszystkich wokół siebie i rzekł im Pan: - powiadam wam, idźcie i zarabiajcie, a hajs wydawajcie na uciechy cielesne. Albowiem ci którzy pieniądz zyskali i kupili za niego divę premium wejdą do krainy rozkoszy. A ci z kolei co tylko narzekają zostaną potępieni na wieki.
@LostHoldenCaulfield: pierwsze 4 sezony bardzo dobre były, pozniej w sumie tez szlo obejrzec. Najbardziej lubiłem wątek ufo i zawsze czekałem na jego kontynuacje.
źródło: y54
Pobierz- powiadam wam, idźcie i zarabiajcie, a hajs wydawajcie na uciechy cielesne. Albowiem ci którzy pieniądz zyskali i kupili za niego divę premium wejdą do krainy rozkoszy. A ci z kolei co tylko narzekają zostaną potępieni na wieki.
@programista3k tak, temu nie przecze, ale ja jestem bardzo zmeczony tym juz. Chce odpoczac.
@programista3k Nie ma czego żałować. Jak nie masz mordy to po prostu uniknałęś bycia creepem.