Wpis z mikrobloga

Jaki konkretnie kurs fusion ktoś może polecić? Do tej pory zazwyczaj ogarniam to co potrzebuję jakimś losowym tutorialem z youtube, albo metodą prób i błędów, ale coraz bardziej się wkręcam i chciałbym usystematyzować wiedzę, bo wiem z nie robię optymalnie i łapie złe nawyki.

Raczej chodzi mi bardziej o pisany z ewentualnymi filmami, niż playlistę z youtube, a tych platform learningiwych jest tyle, że nie wiadomo co kupić.

#druk3d #fusion360
ryhu - Jaki konkretnie kurs fusion ktoś może polecić? Do tej pory zazwyczaj ogarniam ...

źródło: 1000011305

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jaki konkretnie kurs fusion ktoś może polecić?

@ryhu:

nie polece zadnego, ktory bylby kiedys stworzony... z prostej przyczyny - ten soft tak dynamicznie sie zmienia, ze szkoda pieniedzy na jakies kursy, ktore powstaly np 2 lata temu :)
  • Odpowiedz
nie polece zadnego, ktory bylby kiedys stworzony... z prostej przyczyny - ten soft tak dynamicznie sie zmienia, ze szkoda pieniedzy na jakies kursy, ktore powstaly np 2 lata temu :)

@sylwek2k: bez przesady. podstawowe funkcje pozostają takie same. warto też zobaczyć, jak programu używa ktoś, kto porządnie ogarnia. sam żadnego kursu nie przerabiałem, ale jakieś pojedyncze tutoriale zdarzało mi się oglądać.
  • Odpowiedz