Aktywne Wpisy
Techguy91 +124
Kiedy widzę, jak ludzie klaszczą uszami kiedy rząd podnosi płacę minimalną to wiem, że mam do czynienia z debilami.
Z chwilę minimalna będzie wynosiła 5000 brutto, potem 10, za chwilę 50, 100 I niedługo będziemy zarabiać w milionach jak nasi rodzice. Tylko ze teraz miliony będą c---a warte. Chcesz zarabiać więcej? To zdobądź jakieś kwalifikacje, które będą potrzebne na rynku pracy.
Ja po pracy się dokształcam, żeby w przyszłości mieć lepsze kwalifikacje i lepiej
Z chwilę minimalna będzie wynosiła 5000 brutto, potem 10, za chwilę 50, 100 I niedługo będziemy zarabiać w milionach jak nasi rodzice. Tylko ze teraz miliony będą c---a warte. Chcesz zarabiać więcej? To zdobądź jakieś kwalifikacje, które będą potrzebne na rynku pracy.
Ja po pracy się dokształcam, żeby w przyszłości mieć lepsze kwalifikacje i lepiej

JanuszKarierowicz +341

Poki co pare wtyczek typu "entire page" które przetestowalem, robily zdjecia całej strony, bez scroolowania.
Z programow na Windows - ShareX, potrafi to zrobić, ale tam jest jakis problm z zapisem, gdy oscreenuje kilkadziesiąt stron, to wyskakuje taki błąd jak próbuje zapisać
#it #informatyka #kiciochpyta #komputery #pytaniedoeksperta #windows10 #chrome
źródło: ShareX_DLxCNmAviu
Pobierz@essos: A czy w tym PDFie masz możliwość zapisu i druku? To jakiś PDF z DRMem?
Ok.
A do jakiej ścieżki chcesz zapisywać?
Robisz to na swoim prywatnym sprzęcie czy to sprzęt służbowy?
A zobacz czy zapisywalna jest ścieżka
%HOMEPATH%lub%LOCALAPPDATA%?https://en.wikipedia.org/wiki/Environment_variable#%HOMEPATH%
https://www.bullzip.com/products/pdf/info.php
Instaluje się to jako drukarka. Otwierasz PDF-a, dajesz drukuj, wybierasz tę "drukarkę" i ustawiasz jpg albo png i drukuje cały dokument do obrazków.
@sirpingus: Na dysku chce zapisac, ale ne wiem czy o taką odpwoeidz Ci chodzilo. Laptop prywatny
@Gieekaa: Jednak wersja obrazkowa mi nie pomoze, bo chce to wrzucic do chata gpt, a okazuje sie ze on nie mzoe rozczytac takich długich obrazkow
Tylko problem jest taki ze to zajmuje 118 mb, a ja chce to wrzucic do chata gpt zeby na tej podstawie mi pomagał zrozumieć rozne rzeczy. Znacie moze jakis spsob na mocne zmienjszenie rozmiaru i np. pocięcie na 3 czesci zeby sie dało wrzucić do chata?
Komentarz usunięty przez autora