Wpis z mikrobloga

@asdfghjkl: @Leniek @ChristianHorner @janekplaskacz @jackpie: najtragiczniejsze jest to, że identyfikacja tego gruza to dosłownie 3 sekundy, niestety dla policji będzie to dużo za mało i nieustalą czegokolwiek, gość na tym wyżej wrzuconym zdjęciu zblurował (dość nieudolnie) tablice, ale chwilę wcześniej na tym samym instagramie wrzucił zdjęcia tego samochodu z widocznymi tablicami xD

widziałem też że sebek kwiczy, że to przecież fotomontaż he he ( ͡
JanuszKarierowicz - @asdfghjkl: @Leniek @ChristianHorner @janekplaskacz @jackpie: naj...

źródło: rash

Pobierz
  • Odpowiedz
niestety dla policji będzie to dużo za mało i nieustalą czegokolwiek

@JanuszKarierowicz: no niestety nie ma czegos takiego ze pokazesz zdjecie i od razu go zwina i postawia zarzuty, musieliby miec jeszcze potwierdzenie kiedy i kto wjechal.
moze sie tez bronic ze stanal sobie obok innej stojacej na kladce szarej zetki i to nie jego.
Tak samo boguś z m3, który "wpadł" dlatego ze przejezdzal obok jakiejs odnotowanej interwencji policji,
  • Odpowiedz
@janekplaskacz: takich debili to nie powstrzymuje, nie raz widziałem jak wjeżdżali po przejściu dla pieszych i potem rura po chodniku () oczywiście swój obywatelski obowiązek spełniłem i poleciało zgłoszenie do policji.
  • Odpowiedz
  • 18
@JanuszKarierowicz Ten debil mógł naruszyć nawierzchnię, albo i nawet konstrukcję mostu, wjeżdżając tam swoim gruzem. Powinni go obciążyć karą finansową za diagnostykę kładki i naprawę uszkodzeń.
  • Odpowiedz