@asdfghjkl: @Leniek @ChristianHorner @janekplaskacz @jackpie: najtragiczniejsze jest to, że identyfikacja tego gruza to dosłownie 3 sekundy, niestety dla policji będzie to dużo za mało i nieustalą czegokolwiek, gość na tym wyżej wrzuconym zdjęciu zblurował (dość nieudolnie) tablice, ale chwilę wcześniej na tym samym instagramie wrzucił zdjęcia tego samochodu z widocznymi tablicami xD
widziałem też że sebek kwiczy, że to przecież fotomontaż he he ( ͡
@janekplaskacz: takich debili to nie powstrzymuje, nie raz widziałem jak wjeżdżali po przejściu dla pieszych i potem rura po chodniku (╥﹏╥) oczywiście swój obywatelski obowiązek spełniłem i poleciało zgłoszenie do policji.
@JanuszKarierowicz Ten debil mógł naruszyć nawierzchnię, albo i nawet konstrukcję mostu, wjeżdżając tam swoim gruzem. Powinni go obciążyć karą finansową za diagnostykę kładki i naprawę uszkodzeń.
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Czasami wykopki wyśmiewają patriotyzm gospodarczy, ale zobaczcie na top 15 wpłat - same polskie firmy. Żadne DHLe, T-mobile czy Redbulle. Oni wpłacają na akcje u siebie.
#stopcham #warszawa
źródło: IMG_1499
PobierzNic tylko go zrzucić z tego motu.
I przez takich debili zapanowała w Polsce słupkoza.
widziałem też że sebek kwiczy, że to przecież fotomontaż he he ( ͡
źródło: rash
Pobierz@janekplaskacz: Słupkoza i progoza
Ja mam do pracy 1,5 km i po drodze 5 progów zwalniających bo debil jeden z drugim jak widział kawałek prostej to musiał z---------ć