Wpis z mikrobloga

• 4
@straszny_cham: Taki już nasz hivemind, przecież sam jesteś jednym z nas. Element załogi, element statku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@2Girls_1Cup Nie oglądałem nawet, ale mam cały feed na fejsbuniu zawalony. Tak jak wcześniej arcanem bo przecież nie ma żadnego marketingu.
  • Odpowiedz
  • 7
@kocurrek32: Ich prezes to i tak dawno odleciał. Ot choćby jak przeszedł na weganizm z dnia na dzień, otwarł knajpę a w firmie popisowo powywalał mięso z baru i wyrywał pracownikom kanapki z kotletem czy innym psem zmielonym razem z budą. Podobno nie wolno teraz spożywać niczego co rzuca cień na terenie firmy.
Po ilości sprzedaży/promowania wiedźmina w każdej jednej azjatyckiej grze czuć też pustki w skarbcu.
Widocznie inwestycja w bangladeszowych
  • Odpowiedz
@open_or_die tak i 20 lat temu też się oburzałem jak podmienili Pawła w "pierwszej miłości" i 25 lat temu jak podmienili Alinę Krawczyk w "Miodowych latach" też, co prawda miałem wtedy 5 lat, ale się oburzałem
  • Odpowiedz
  • 5
UPDATE: Właśnie się dowiedziałem że redzi potwierdzają że przeszła próbę traw. Uj że nie ma kto tego zrobić, uj że jej nie potrzeba - przypominam że jest dosłownie goku tego uniwersum. Do tego sami przyznają że w walce ZWYKŁA MAGIA oprócz znaków.
To jest dosłownie damski warlock z braku pomysłów, żadne starcie nie powinno być wyzwaniem, włada dosłownie czasem ale dla jaj walnęła sobie tortury z ogromnym bad tripem i gratisową sterylizację
  • Odpowiedz
@SzuruSzur: dzieki za realny komentarz, bo mi juz witki opadaja na to gowno woke i oceny esbr czy jakos tak producentow gier ktore leca od funduszu inwestycyjnego(jest na yt o tym). Wiec jak nie dajesz do zalogi devs lgbtq-+ bez kompetencji i do fabuly to masz niska ocene punktowa. Ta ocena jest wazna podczas brania kredytow itp tzw zagrozenie dla spoleczenstwa czy jakos tak. Dlatego redzi sie zesrali i dawali
durtu-treeman - @SzuruSzur: dzieki za realny komentarz, bo mi juz witki opadaja na to...
  • Odpowiedz