#wiedzmin #cdpr #cdprojektred #cyberpunk2077 #gielda Przez kilka lat miałem to z tyłu głowy, i dzisiaj to do mnie dotarło że ... świat pójdzie dalej. Odnoszę się tu do wielkiej plamy przy premierze cyberpunka w 2020 i tym jak to studio prawie że upadło przez to. Mimo że odeszło tyle osób najbardziej istotnych. Mimo pozwów, i tak na nie zarobili a jeszcze mieli z czego inwestowac. Prawie upadli przez to - bo o-----i na ciepło graczy żeby przetrwać, po czym, nie oszukuję się - wrócą na swoje poziomy które były przy premierze cybera czyli te 400zł za akcję. Już jest prawie 200. Mają teraz dwa duże uniwersa, a przecież powstaje jakieś tam trzecie.
Plusującach zawołam w grudniu 2027 roku jak jeszcze będę żył i będę miał tu konto. Sam wrzucę z 10k w cdpr, podrzucę w weekend albo w nast tyg screeny, choć rozumiem że trzeba to było zrobić pół roku temu
@interpenetrate: Cyberpunk to miało być nadejście gamingowego jezusa, to był hype na miarę nowego GTA. Nie sądzę, żeby wiedzmin mógł spowodować podobny entuzjazm.
@interpenetrate: Spółka i tak jest przeceniona, nawet w tym momencie. Spekulacyjnie jest to jakiś pomysł ale szansa na bycie wyleszczonym przez grubasa jest wysoka.
@MichauDelendaEst: przeceniona czyli cena akcji zawyża wartość i może mocno spaść vide "grubas" - czy że cena jest niedoszacowana ale wtedy nie wiem po co ta część o tym grubasie?
Przez kilka lat miałem to z tyłu głowy, i dzisiaj to do mnie dotarło że ... świat pójdzie dalej. Odnoszę się tu do wielkiej plamy przy premierze cyberpunka w 2020 i tym jak to studio prawie że upadło przez to. Mimo że odeszło tyle osób najbardziej istotnych. Mimo pozwów, i tak na nie zarobili a jeszcze mieli z czego inwestowac. Prawie upadli przez to - bo o-----i na ciepło graczy żeby przetrwać, po czym, nie oszukuję się - wrócą na swoje poziomy które były przy premierze cybera czyli te 400zł za akcję. Już jest prawie 200. Mają teraz dwa duże uniwersa, a przecież powstaje jakieś tam trzecie.
Plusującach zawołam w grudniu 2027 roku jak jeszcze będę żył i będę miał tu konto.
Sam wrzucę z 10k w cdpr, podrzucę w weekend albo w nast tyg screeny, choć rozumiem że trzeba to było zrobić pół roku temu
źródło: CD-Projekt-Red-strategia-facebook-scaled
Pobierzźródło: 1000008150
PobierzNie sądzę, żeby wiedzmin mógł spowodować podobny entuzjazm.
@interpenetrate: Próbować będą, ale drugiego Keanu nie znajdą( ͡° ᴥ ͡°)