Aktywne Wpisy

freddd +6
Macie jakie swoje ulubione piwa?
#p--o #a-----l
#p--o #a-----l

tojapaweu +83
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@GerwazyHeghen: Płaku, płaku, dlatego piszesz ranta na 500 znaków. Wiedźmin 4 to będzie woke goovno, nie kupię.
@GerwazyHeghen: No i właśnie ta pogarda dla uniwersum sprawia, że lepiej żebyś się nie wypowiadał w temacie, który cie nie interesuje.
@RaszuVanTraszu: przecież to można wytłumaczyć na wiele sposobów i to bardziej ambitnie niż "no geralt wrócił i ma amnezje"
ot choćby "przeszła próby żeby 'wyłączyć' jej OP geny i żeby zjeby z innych wymiarów się od niej o------y"
Dlatego jak widze tylu ludzi którzy zesrali się z powodu nieścisłości fabularnej chce mi się śmiać z Was manchildy. Poł portalu z------e tym gównem. Rozumiem jeszcze troglodytów z głównej, ale nawet na mirko jest tego od z-------a. Dlatego trzeba Ich (lub Was jeżelli zaliczasz się do nich)
CIRI WYPIŁA WIEDZMINSKĄ HERBATKE. WY JESTEŚCIE RAPED.
Komentarz usunięty przez moderatora
Chyba regularnie tylko klikasz bez rozumienia jak działają reakcje na wyczekiwane/popularne rzeczy. Capsowanie mema jak najbardziej zalatuje krzyczeniem na krzyczących - nie wychodzisz
Ja w--------m politykę? Przecież to THE RAPED na mirko od rana piszą że Wiedźmin to teraz Wokemin, a na głównej ktoś nawet fantazjował o tym że Geralt będzie sobie coś w dupe wsadzał xD
Ja się tylko z Was śmieje xD
Wybacz, nie jestem fanem walki w Wiedzminie 3 więc nie robie takich rzeczy.