Wpis z mikrobloga

@GerwazyHeghen: ale przecież Ciri nie mogła się postarzeć bo przeszła próbę traw, a wiedźmini starzeją się o wiele wolniej. Poza tym po co dawali Ciri próbę traw skoro ona jest najbardziej OP postacią z uwagi na geny Lary Dorren? Normalnie Netflix by się nie powstydził takiego fikołka w kwestii pisarstwa.
  • Odpowiedz
Ale wasze życie jest tam smutne że musicie popłakać w internecie bo ta fikcyjna postać wypiła herbatkę.

@GerwazyHeghen: Płaku, płaku, dlatego piszesz ranta na 500 znaków. Wiedźmin 4 to będzie woke goovno, nie kupię.
  • Odpowiedz
@GerwazyHeghen: Iksde, „zesrałeś się” o „zesranie”, klasycznie jak wykopek płaczący jakim to straszliwym miejscem jest wykop. Ośmieszanie krytyki jest czystym idiotyzmem i jak najbardziej zalatuje fanbojowaniem firmy nie do ruszenia.
  • Odpowiedz
@GerwazyHeghen: Jak na razie to widzę że zesrali się tylko tacy ranciarze jak Ty, jeszcze obrazki musicie wrzucić bo z emocjami sobie nie radzicie xD Większość zwyczajnie mówi, że nie podoba im się zapowiedź. Wyrażenie opinii, to jeszcze nie zesranie się, chyba że dla ciebie to równoznaczne, ale to tym gorzej dla Ciebie jak masz taką malutką skalę xD
  • Odpowiedz
Poza tym po co dawali Ciri próbę traw skoro ona jest najbardziej OP postacią z uwagi na geny Lary Dorren?

@RaszuVanTraszu: przecież to można wytłumaczyć na wiele sposobów i to bardziej ambitnie niż "no geralt wrócił i ma amnezje"

ot choćby "przeszła próby żeby 'wyłączyć' jej OP geny i żeby zjeby z innych wymiarów się od niej o------y"
  • Odpowiedz
@CorTuum: Nie napisałem nic o tym że wykop jest strasznym miejscem. Korzystam z niego regulanie od ponad dekady więc wiem jak tu jest.

Dlatego jak widze tylu ludzi którzy zesrali się z powodu nieścisłości fabularnej chce mi się śmiać z Was manchildy. Poł portalu z------e tym gównem. Rozumiem jeszcze troglodytów z głównej, ale nawet na mirko jest tego od z-------a. Dlatego trzeba Ich (lub Was jeżelli zaliczasz się do nich)
  • Odpowiedz
@Stan_Dembinsky: O nieeee Gerwazy powiedział coś złego o uniwersum OO NIEEEEE :(((((((( Jeżeli nie kochasz świata Sapkowskiego to nie możesz mówić że ludzie którzy zesrali się przez 3 minutowy trailer się zesrali. NIE WOLNO!!!!!

CIRI WYPIŁA WIEDZMINSKĄ HERBATKE. WY JESTEŚCIE RAPED.
  • Odpowiedz
@wiedzminyo: Co to za projekcja ze starym pod przysznicem? Jakaś trauma z dzieciństwa którą chcesz się podzielić?

Ja w--------m politykę? Przecież to THE RAPED na mirko od rana piszą że Wiedźmin to teraz Wokemin, a na głównej ktoś nawet fantazjował o tym że Geralt będzie sobie coś w dupe wsadzał xD

Ja się tylko z Was śmieje xD
  • Odpowiedz