Pamiętam jak przeszedłem pierwszy raz wiedzmina 3. Jak myślałem że Ciri nie żyje. Tylko po to by zobaczyć że Geralt daje jej w prezencie miecz na trakt. Jaka wtedy była moja ulga. Jak zdążyłem się przywiązać zarówno do Geralta jak i do Ciri.
Nie wiem jak wy, ale ja z ogromną przyjemnością wyruszę na trakt ponownie. Tym razem jako Ciri. Pamiętacie zadanie z Ciri, gdzie ratowała dziewczynkę wysłaną przez jej wioskę do potworów? Nikt wtedy nie płakał że coś jest nie tak.
Wszystko co jest w trailerze, to już było. Ale wtedy wam nie przeszkadzało. Ogólnie też denerwuje mnie wpychanie odrażających kobiet pod pretekstem kreowania silnej postaci kobiecej zarówno w grach jak i filmach. Tam gdzie propaganda przykrywa kiepską historię. Ale ludzie - zarówno ostatni wiedzmin jak i cyberpunk były fabularnymi majstersztykami. Pozwólcie deweloperom napisać jej postać dobrze. wiadomo, że zawsze jest szansa że to s-------ą, dlatego #remembernopreorders
Po ponad stu godzinach gry w W3, traktując Ciri jak córkę - z chęcią zobaczę na co się zdało moje gonienie za nią przez cały świat, a nawet i kilka światów.
A dla tych co uważają zostanie wiedźminką za downgrade - Ciri na końcu trzeciej części wybrała swoją drogę. Tak jak Geralt zdecydował powiązać swoje przeznaczenie z kompletnie nieodpowiednią kobietą, tak Ciri mogła wybrać świat w którym zostaje. Mając taki wzór jak Geralt - nic dziwnego że wybrała świat pełen niesprawiedliwości, zła i cierpienia. I tak jak z wyborami Geralta - pewnie sama nie wie dlaczego to zrobiła. Zrobiła i już.
Jak myślałem że Ciri nie żyje. Tylko po to by zobaczyć że Geralt daje jej w prezencie miecz na trakt.
Jaka wtedy była moja ulga. Jak zdążyłem się przywiązać zarówno do Geralta jak i do Ciri.
Nie wiem jak wy, ale ja z ogromną przyjemnością wyruszę na trakt ponownie. Tym razem jako Ciri.
Pamiętacie zadanie z Ciri, gdzie ratowała dziewczynkę wysłaną przez jej wioskę do potworów? Nikt wtedy nie płakał że coś jest nie tak.
Wszystko co jest w trailerze, to już było. Ale wtedy wam nie przeszkadzało.
Ogólnie też denerwuje mnie wpychanie odrażających kobiet pod pretekstem kreowania silnej postaci kobiecej zarówno w grach jak i filmach. Tam gdzie propaganda przykrywa kiepską historię.
Ale ludzie - zarówno ostatni wiedzmin jak i cyberpunk były fabularnymi majstersztykami. Pozwólcie deweloperom napisać jej postać dobrze.
wiadomo, że zawsze jest szansa że to s-------ą, dlatego #remembernopreorders
Po ponad stu godzinach gry w W3, traktując Ciri jak córkę - z chęcią zobaczę na co się zdało moje gonienie za nią przez cały świat, a nawet i kilka światów.
A dla tych co uważają zostanie wiedźminką za downgrade - Ciri na końcu trzeciej części wybrała swoją drogę. Tak jak Geralt zdecydował powiązać swoje przeznaczenie z kompletnie nieodpowiednią kobietą, tak Ciri mogła wybrać świat w którym zostaje. Mając taki wzór jak Geralt - nic dziwnego że wybrała świat pełen niesprawiedliwości, zła i cierpienia. I tak jak z wyborami Geralta - pewnie sama nie wie dlaczego to zrobiła. Zrobiła i już.
#wiedzmin4 #wiedzmin #witcher #witcher3 #wiedzmin3