Wpis z mikrobloga

#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat
@ByczekRozplodowy @tommyrb

O ja pierd***. Z pasjonatami jest gorzej niż myślałem

Oni mają jakieś upośledzone mózgi skoro dla nich Hinduskie kursy z Udemy to rozrywka xD To już nawet nie jest autyzm.

Ciekawe czy taki pasjonat w ogóle odczuwa przyjemność z seksu, gierek, filmów, sportu? Pewnie pasjonaci walą konia gościa na youtubie co klepie HARD z leetcode ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
nad__czlowiek - #programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #praca...

źródło: autyzm max

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nad__czlowiek: ogarnąć domowy serwer - nie jestem pasjonatem xDDD Robię tylko niepotrzebne g---o które mi zajmuje 40 godzin, żeby POKAZAĆ W CV ŻE JESTEM KIMŚ! 15 000 NETTO ! JESTEM KIMŚ !
  • Odpowiedz
@Apokryf jak chce pracować jako programista bez dokształcania się? Normalnie, od tego służy praca. W pracy się uczę, nie jestem wykopkiem piwniczakiem i nie boję się zadawać pytań przez co nie muszę udawać że hindus z udemy to super rozrywka xDD
  • Odpowiedz
@Klozapina: F84.5 - ciekawy kod błędu. Takiego jeszcze nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co ma serwer do programowania? Każdy kto choć minimalnie ogarnia IT takie rzeczy robi na swoje potrzeby
  • Odpowiedz