Aktywne Wpisy

pyszniarz +2
No ja p------e, 274 myśli że trzeba puszczać typa co wjechał na pas wyłączony z ruchy (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#prawojazdy #polskiedrogi #kierowcy
#prawojazdy #polskiedrogi #kierowcy
źródło: Untitled
Pobierz
vieniasn +52
teraz zmieniły się patusy pod blokiem na takie z głośnikiem bluetooth i zrobili sobie regularną imprezę z darciem mordy i muzyką
byle do jesieni
byle do jesieni
źródło: temp_file6725136559304648574
Pobierz

LOVB zrobiło dużo hałasu. Na dealu z samym ESPN podobno zarobiło 100 milionów dolarów (a i tak ESPN nie będzie transmitował wszystkich meczów). To tego pojawili się inni sponsorzy - Adidas, Mikasa, Revolve, Spanx. Siatkarki podobno mają zarabiać co najmniej $60 000 za sezon, plus benefity. W przypływie entuzjazmu sprawdziłem ceny biletów na mecze, zaczynały się od $100. Także ten. A mówimy tutaj o lidze, która ma tylko 6 zespołów i jeszcze nie wystartowała. Mam wrażenie, że Jankeski pokażą nam wszystkim, jak się zarabia na siatkówce.
A teraz najciekawsze - nie wiem jak do tego doszło, ale w klubie z Atlanty znalazła się Iga Wasilewska!
#siatkowka
jest prowadzony poważnie, ale brakuje mu mocno wyświetleń
Oficjalna koszulka Atlanty kosztuje $80 (plus pewnie koszty wysyłki). Tanio nie jest, ale dokładnie tyle samo kosztuje oficjalna koszulka polskiej kadry.
@SuperGosc11 Jankesi wszystko zawsze muszą mieć największe. Ale pewnie ta kasa to i tak drobne na waciki w porównaniu do kasy w NFL / NBA / MLB.
Potencjał wzrostu jest cholerny - 6 zespołów na kraj z ponad 340 milionami ludzi to jednak trochę mało :)