Aktywne Wpisy

Kielbasiarz +4
Stanowski zenujacy z tym co odwalil z Maciakiem. Wiadomo bylo, ze Maciak powie co powie, moglby go w ogole nie zapraszac.
Gosc moze i jest ruska onuca ale ponizanie ludzi w ten sposob nie jest ok.
#kanalzero
Gosc moze i jest ruska onuca ale ponizanie ludzi w ten sposob nie jest ok.
#kanalzero

monox12 +4
Trochę nie rozumiem czemu ludzie tak bardzo dziwią się, że ktoś chce przyjść nawet tak późno do kogoś pogadać. Widać, że ta Ukrainka zwyczajnie chciała przyjść i się powygłupiać bez żadnego ruchania i na razie fajnie się ją słucha. Sam bym przyszedł do kogoś ot tak żęby pogadać i pośmiać się z memów ( oczywiście bedąc zabezpieczonym)
#ajemge1
#ajemge1
#prawojazdy #polskiedrogi #kierowcy
źródło: Untitled
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez autora
@Strzelec_wyborowej: No i sam sobie odpowiedziałeś - na pasie nikogo nie ma, więc można wjechać - proste czego nie rozumiesz?
Jeśli ktoś jedzie po obszarze wyłączonym z ruchu a ty się mu wbijesz pod maskę, czy to na obszarze wyłączonym czy na samym początku pasa wina jest twoja.
Nie chce mi się ciebie dalej przekonywać, jak nie wierzysz i jesteś pewny swojego to masz doskonały sposób na zrobienie
@Strzelec_wyborowej: xDDDDD trolujesz typie xDDDD
@Strzelec_wyborowej: no ale jak może ktoś być na pasie zanim ten się zaczął
@Strzelec_wyborowej: wyjezdzajac z pasa wylaczonego z ruchu wlacza sie do ruchu, absolutnie nigdy nie ma pierwszenstwa.
Ta ciezarowka tez miala: https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-jechala-bezkolizyjnie-uderzyla-w-nia-ciezarowka-zaskakujaca,nId,7440498 ? Wszyscy zainteresowani tematem, wlacznie z ludzmi zajmujacymi sie zawodowo prawem drogowym w tym kraju sa oburzeni decyzja sadu. I slusznie.
No ale na wuj wołasz? Ja i tak będę puszczał takich dzbanów, bo nie mam ochoty szlajać się po sądach i udowadniać, że koleś włączał się do ruchu.
A z orzeczeniami sądów bywa różnie, już Ci ktoś napisał wyżej o słynnej ciężarowce.
@UciekajKur__Stad: Jasne, pierwsza zasada to nie doprowadzić do wypadku, nieważne z czyjej winy by nie był.
Natomiast osobną sprawą jest to kto jest winny w takiej sprawie.
Każdy był zszokowany wyrokiem