Wpis z mikrobloga

• 0
@memory JS/TS ogólnie, frontendy web/mobile, architektura, solution design - to takie moje mocniejsze strony, zastanawiam się czy warto tam próbować pod kątem zarobkowym bo widzę parę punktów wspólnych
  • Odpowiedz
@UnhollySeth: @SimShady Z doświadczenia wiem że lepiej pracować dla zagranicznych firm, często lepsza kultura pracy, dobre zarobki i spokój. Przed pójściem na swoje pracowałem dla innych firm. 5 lat dla Duńskiej firmy jako front. Obchodzili sie z pracownikami jak z jajkami, brak wyznaczonych godzin pracy (Tylko obowiązkowe stawianie się na meetingi i dotrzymywanie deadline’ów co do tasków) i widełki 20 - 26k/msc. Midom bliżej do 20, seniorom 26 (Nie
  • Odpowiedz
  • 0
@ElementalX7 heh, te negatywne doświadczenia o których piszesz mam właśnie z firmą z UK i to ludzie stamtąd są problemem - techniczni managerowie wręcz przestraszeni skillem kolegów z kontynentu, uciekający się do mobbingu i głupich, politycznych decyzji żeby tylko pokazać że coś znaczą i nie spaść ze stołka. Po maratonie w takich warunkach szukam firmy która rozumie IT i widzi wartość w merytokratycznym zespole, bez (chociaż aż tylu) durnych przepychanek middle/upper
  • Odpowiedz