Wpis z mikrobloga

Szymek, ja ciebie poważam i twojego Wojtka też, ale proszę się ogarnąć.
Opinia moja o nowym mualanie, który teraz z wami jeździ - wycinajcie go, bo jest nieśmieszny i sprawia wrażenie śliskiego gościa.
Opinia o przygotowaniu do jarmarku u Niemca - serio? Jest tyle potraw tradycyjnych niemieckich na tych jarmarkach, a wy jecie langosza albo makaron z sosem pomidorowym xD no litości

#ksiazulo
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kogut_20: Chłop dostał niemiecką kiełbasę na niemieckim jarmarku i gada, że scam, bo nie smakuje jak polska podwawelska, po czym przelicza ceny na złotówki i narzeka, że tak samo drogo jak u nas xD

Mam wrażenie, że on serię o jarmarkach zrobi po łebkach na wszystko narzekając na siłę, bo ma już nagrany jakiś mały wiejski jarmark, gdzie będzie swojska kiełbasa po 5zł i zachwalanie pod niebiosa, że jednak się
  • Odpowiedz
@kogut_20 wrzucanie "mualana" ogólnie jest c-----e bo w contencie o jedzeniu kazda jego maska odrzuca. Gdyby dodali 3 typa bez maski byłoby dużo lepiej. Powody dla maski rozumiem. Nie rozumiem po c--j on sie pojawia w masce i komentuje. Obrzydza mi to jedzenie.
  • Odpowiedz
@IIIlIII: no trudno wejść na media społecznośćiowe danego miasta i dowiedzieć się jaka data widnieje na plakacie kiedy jarmark otwierają, research z Niemiec? Totalna losowość, ciekawe czy w Berlinie byli no i jaki jeszcze kraj odwiedzą, wątpię by się cofali na południe więc co? Dania?

On czyta wykop więc wie co piszemy. Jak prywatnie jedziesz do innego kraju na jakąś atrakcje to chyba sprawdzasz w Internecie czy ona jest, na
  • Odpowiedz
@eSUBA94 No oni chyba nadal nie ogarniają jakie mają zasiegi i że wypadałoby podjąć podstawowe przygotowania do odcinków oraz bardziej ważyć słowa w niektórych przypadkach. Tutaj nawet ten cały Mualan czytał ciekawostki o dreznenskich jarmarkach więc pewnie linijkę niżej miał wypisane tradycyjne potrawy, których nie spróbowali, bo lepiej ponarzekać na przepłacony makaron w kubku.
  • Odpowiedz
@IIIlIII: wolę jeden odcinek w tygodniu mniej ale ten czas poświęcony na dopracowanie reszty odcinków (ostatnio wyszły dodatkowe odcinki w niedziele, tak wiem dla fanów to dobrze bo więcej), niestety oni kują żelazo póki gorące bo jak dobrze wiemy era książula minie - w sensie dalej będzie miał wyświetlenia ale ludziom się przeje, nie będzie już to 1mln per film za np. 500k, wolę to wydłużyć bardziej dopracowanymi filmami, dziwny
  • Odpowiedz