Cze Głupia sprawa koledzy i koleżanki. Gram w #eu4 na iron modzie. Trochę się zagapiłem i w ciągu 11 dni buntownicy zajęli mi cały kraj ;/ Mogę to jakoś cofnąć?
@Umeraczyk: ale on gra na "iron", czyli bez sejwów. Jedyna opcja to wyłączyć symulację przez restart jednostki, może po restarcie będzie nieco wcześniejsza data ( ͡°͜ʖ͡°)
@Vokun: zazwyczaj autosave sie robi co 3 miesiace jesli sie nie myle, wiec robisz alt+F4 i powinno być git. Jesli podczas buntow zrobil ci sie autosave to juz po ptokach
@eMszu: Za późno ( ͡°ʖ̯͡°) Buntownicy już ustanowili nowy rząd, a ja musiałem uciekać do mojego "sojusznika", który był zbyt zajęty własną wojną, żeby wyczyścić mi państwo z rebeliantów. Pozostaje mi tylko zmienić wizerunek i liczyć, że również i mój sojusznik nie zostanie podbity co wcale nie jest takie oczywiste.
Głupia sprawa koledzy i koleżanki. Gram w #eu4 na iron modzie. Trochę się zagapiłem i w ciągu 11 dni buntownicy zajęli mi cały kraj ;/ Mogę to jakoś cofnąć?
@Umeraczyk: ale on gra na "iron", czyli bez sejwów. Jedyna opcja to wyłączyć symulację przez restart jednostki, może po restarcie będzie nieco wcześniejsza data ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: doktór
Pobierz