@PiW0SZ: Daj spokój wszystkie te szczepienia, obostrzenia to narzędzia zamordystyczne. Na całym świecie wprowadzili totalitarny model na wzór chiński, dopiero Władimir Putin zakończył tę żenadę. Momentalnie w lutym 2022 z dnia na dzień wszyscy zapomnieli o szczepieniach i torturowaniu ludzi wymysłami jak noszenie maseczek które nic nie dawały i otworzono granicę dla milionów niezaszczepionych osób. Wtedy nagle zbrodnicze zakazy i urabianie społeczeństwa w mediach przeszło w stan zapomnienia i wyparcia.
@murdoc: Wolisz skrajnie lewicowe czy jakiekolwiek o zaszczepieniu wszystkich i lamentowaniu że mordują innych jeśli nie chcą, a potem otworzeniu granic dla mas ludzi bez paszportu covidowego którzy się nie szczepili i momentalnie zapomnieniu o tej żenadzie którą się odstawiało przez ostatnie 2 lata?
@PiW0SZ: Ja nie jestem zaskoczony, ja przez 99% czasu śmiałem się, a jednocześnie dziwiłem, że ludzie są tak naiwni w większość przypadków. I nie mówię tu o stricte inteligencji logiczno-matematycznej chociaż to poniekąd też, tylko bardziej jak bardzo ludzie i społeczeństwa są podatni na manipulację tzw. autorytetów. Dosłownie czułem się jakbym żył w roku 500 naszej ery, a może nawet przed gdzie tłum słuchał się kapłana, a gdy ten przepowiedział
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link