Aktywne Wpisy
aleroc +92
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

mozis +1369
Sasiad patola znowu zrobił sobie melinę z ziomkami w piwnicy w środku nocy, pech chciał że ma piwnicę centralnie pod pokojem w którym śpię, zgasiłem im światło (zapala się od zewnątrz) przekręciłem klucz tak żeby nie mogli wybić swoim i zostawiłem w drzwiach (chciałem złamać ale s------l sie nie dał a trza było pryskać), było darcie japy na całą klatkę, ktoś zadzwonił po milicję, otworzyli, tałatajstwo wywiezione na wytrzezwialke, sprawiedliwości stało się

(Java, Kubernetes, Spring, JPA, Kafka, Oracle SQL, mikroserwisy, angielski C1, certyfikat z AWS'a DVA-C02 itd.)
Wysłałem 8 CV na nofluffjobs 2 tygodnie temu i miałem tylko jedną odpowiedź, rozmowę gdzie odpałem bo nie umiałem Reacta, a szukali Fullstacka.
Dla porównania w 2020 roku miałem odzew na prawie każde CV i kilka ofert na stole.
Podejrzewam, że problem z Java Developerami jest taki, że jest ponad 100+ kandydatów na jedno miejsce.
Czy w DevOps jest podobnie? Myślałem nad nauka AI i szukaniu pracy jako AI Enginieer ale kurczę, jak sobie pomyślę ile nauki znowu to mi się smutno robi.
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
zejdź z wymaganiami finansowymi
aplikujesz tylko na pracę zdalną?
to może być przyczyna
na pracę zdalną trudno teraz się załapać