Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mega_Smieszek było z 300zł na chyba 240 ale kupiłem jeszcze doładowania w promocji xD. Ostatnio grę w pełnej cenie to kupiłem RE Village na premierę to mówię zaszaleje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aeterna: miałem takie same oduczucia jak oryginał ograłem 3 lata temu, do tej pory wracam do soundtracku, gra r-------a system i mój łeb, żadna gra nie wywarła na mnie tyle emocji co SH2.
dracul - @Aeterna: miałem takie same oduczucia jak oryginał ograłem 3 lata temu, do t...
  • Odpowiedz
@Aeterna: Jestem w trakcie przechodzenia właśnie, ale poza historią no i może samym klimatem to nie rozumiem zachwytu nad tą grą, grafika nie jest jakaś specjalnie dobra jak na ten rok, animacji jest mało, miasto wydaje mi się biedne, modele postaci podobnie. Wydaje mi się, że ta gra mogła lepiej wyglądać, jakby ją bardziej dopracowali i może wydali pół roku później.
  • Odpowiedz
  • 1
@dariuszszill musiałbyś zobaczyć oryginał. Fani jednoznacznie twierdzą, że samego klimatu nie dało się lepiej odwzorować bo na starej grafice wychodziło to po prostu bardziej obskurnie a co za tym idzie było lepsze. Każdy ma jakieś swoje gusta. Mnie ciągnęła historia i minimalizm tej gry. Nie oczekiwałem wodotrysków przez co mój odbiór zapewne był tak dobry.
  • Odpowiedz