Aktywne Wpisy

arkadi2020 +220
źródło: 1000005380
Pobierz
heheszek +354
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

Witam, mam pewne pytanie.
Tata ma 3 numery w Play(swój, mój i brata), chciałbym przenieść swój numer na swoją umowę do Orange. Pytanie brzmi jak to wygląda? Musimy iść razem do Orange i tam załatwić przeniesienie numeru na moje dane czy pierw do Play żeby przenieść u nich ten numer na mnie czy jak to wygląda? Zakładam że w momencie przeniesienia numeru następuje rezygnacja(?) z aktualnej umowy, czy zmiana aktualnej na dwa numery, czy trzeba podpisać całkiem nową umowę od razu na pozostałe dwa numery. Do tego pytanie kiedy można zrezygnować z umowy w play i orange, wiem że zmieniać w obrębie operatora można najwcześniej 6 miesięcy przed końcem umowy, ale rezygnacja jest możliwa tylko najwcześniej w ostatnim miesiącu trwania umowy? Inaczej naliczają jakieś kary z tego tytułu.
Komentarz usunięty przez autora
- cesja u obecnego Operatora jeszcze przed łożeniem wniosku o przeniesienie numeru,
- złożenie wniosku przez aktualnego Właściciela i cesja już po przeniesieniu numeru.