Aktywne Wpisy
puesmanana +103
Czy naprawdę ktoś wierzy, że SUV spalający ponad 20 l benzyny, jest bardziej ekologiczny, niż małe autko, którego norma została sklasyfikowana o stopień niżej w tabeleczce?
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
źródło: 1000028909
Pobierz
sruba_m3 +36
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

źródło: IMG_20241128_122929
Pobierzźródło: temp_file4245272563093894737
Pobierz@kubako: jakbym słyszał ziomka w latach 90 który te same bzdury opowiadał o komputerach: monitor to ma tylko generować obrazki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marcaj co? Xd
@tellet: na tym polegają modele językowe. On nie analizuje odpowiedzi tylko dobiera najbardziej prawdopodobne słowa.
@IAAMWWA: No nie w dokładnie taki sposób to tam jest więcej mechanizmów, sprzężenia zwrotne, moderacja i inne bzdety, ale z tego głównie wynikają bzdury jakie to generuje.
@fishboun: Stuprocentowa zgoda Mirku, każdy problem można rozwiązać odpowiednio dużym kalibrem.