Wpis z mikrobloga

Eh @Atreyu usunął wpis a ja już się rozpisałem to se tu wrzucę

Co do zielonek - Jest naprawdę sporo innych powodów - niektorzy spędzają tu bardzo dużo czasu i liczyli, że usuwając konto coś zmieni się w ich życiu i zajmą się czymś bardziej produktywnym, ale im się to nie udało i wrócili . Inni np w jakichś rozmowach podali zbyt dużo detali o sobie i mogliby zostać zlokalizowani w realu a wolą być anonimowi. I wiele innych. Post-bany i srole oczywiście też są. Ci co siedzą na tagu dłużej mogą nawet rozpoznać stare konta po stylu pisania czy problemach - sam tak kilku chłopów skojarzyłem.

A Konon - taka czasowa moda na tagu i akurat uważam to za coś pozytywnego bo przynajmniej coś się dzieje i niektórzy nawet zabawne rzeczy z tego robią.

Dzięki @Mr_3nKi_ za tolerancję wobec zielonek, bo już @akaisterne litości nie ma i mnie tez zbanował ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzięki @Mr_3nKi_ za tolerancję wobec zielonek,

@kingcel: Nie ma za co dziękować. Nie raz pisałem, że mało kogo wrzucam na czarno, czy też konfrontuje sie z taką osobą - niech sobie bedzie. Zielonki mają często to do siebie, że czasami za bardzo sie odpalą i kończą w szybkim czasie z banem - sami sie eliminują.

Ci co siedzą na tagu dłużej mogą nawet rozpoznać stare konta po stylu pisania czy
  • Odpowiedz