Aktywne Wpisy
synadama +82

źródło: temp_file2358911145175922039
Pobierz
Miguelos +93
Z normalnie ubranej laski do worka na ziemniaki. No ale tak to jest jak teraz większość z nich waży ponad 60 kg, trzeba ukryć tłuszcz.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska

źródło: dsfrfew
Pobierz
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka
źródło: 02232886657dc5c8c2c7509e0fb5a00c0f6c67642a486de06c1b2e1b1ea7e406(1)
Pobierzźródło: image
PobierzWyobraza sobie ktos np w It, ze na pytanie klienta pracownik odpowiada mu, ze ma wiedze sprzed 40 lat i uj? xD
- Dzień dobry. Komputer mi nie dała
- (klik klik klik) Już działa, 200zl
- Dziękuję dobry Panie, magiku wielki
Usraliście się na tych lekarzy i nie wiem o
to nie przychodzi od tak
Komentarz usunięty przez autora
Wtedy to najwyżej dokształcają się z ulotki producenta jaki droższy zamiennik najlepiej wcisnąć pacjentowi, żeby zgarnąć jak najwyższą prowizję.
Programista PHP to niby nie musi się dokształcać? Nie musi cały czas wymyślać nowych rzeczy? PHP zatrzymało się na wersji sprzed 20 lat i nie ma nowych frameworków?
W mojej osiedlowej przychodni jest odwrotnie. Lekarze już wieku emerytalnym zaawansowanym, ale żeby doprosić sie o skierowanie musiałem za każdym razem wyciągać karte rzecznika praw pacjenta i straszyć dziadów, bo chcąc zrobić sobie serie badań po 30 roku życia czy to pełną morfologie, czy rezonas głowy, badania pod kątem cukrzycy czy skierowanie do
@FuriousViking: z jakiej przyczyny MRI?