Wpis z mikrobloga

#technikkowal gość przyznał ze utrzymanie telefonów i internet kosztuje go 1000zl na miesiąc, a to jeszcze nie jest jego ostatnie słowo. Do stycznia ma na koncie 500zl a już po sprzedaży mieszkania planuje dokupić tv, konsole, telefony no i auto co pewnie zje połowę że 150k od razu. Aleto przecież nie jest konsumpcja, tylko "ynwestycje" ^^ no i bany rozdaje za uwagi na ten temat. Szkoda mi chłopa, jak duże dziecko
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

może naprawdę wiąże przyszłość z tym streamingiem

@NzeroZeroB: Bardzo ciekawie podchodzi do tego streamingu - olał twitcha (sam wyprosił bana) gdzie miał prawie 300 subów, czyli prawie 2,5k miesięcznie.
  • Odpowiedz
@glos_zenady: im dłużej na to patrzę tym bardziej w to wątpię. Myślisz że ban na twitchu też był specjalnie? To taki rodzaj specjalności jak szkoły specjalne. Szachy 5d jak u Fiutina. Gość siedzi przez całą noc do 7 rano gdy nikt go nie ogląda a potem cały dzień zamula ze nie ma sił na granie i to jest jego "content"
  • Odpowiedz
@Chcialbym_byc_kaczka: to na twitchu to już jego nieuwaga i głupota; wie że patostreamy oglądają się najlepiej i stopniowo dokładał do pieca przez 2-3 dni, ale za bardzo się rozpędził

z resztą nieistotne dla mnie, dla mnie ze szczerego chłopa kilka msc temu zamienił się w pazernego oraz fałszywego strimera. Do tego tym sony tak ględzi cały dzień, mianował się ambasadorem, ale sam nawet w to nie wierzy. Jeszcze do mojej
  • Odpowiedz
@glos_zenady: dokładnie, mam tak samo jak Ty. Zapowiadał się na taki odważny, szczery głos pokolenia wykluczonych chłopaków z małych ośrodków którego zycie doświadczyło, a skończyło na publicznym koniobijcy, frustracie i kimś kto j---ł Bogu ducha winne dziewczyny na streamach dla wyświetleń i $
  • Odpowiedz
@glos_zenady: @Chcialbym_byc_kaczka Ja osobiście wierzyłem w taki scenariusz na starcie, że mamy lekko odklejonego faceta z problemami, który chce z tym zawalczyć i wyjść na prostą. Jak mówił na starcie o tych problemach, terapii itd. to miałem wrażenie, że serio jest chęć wyjścia z tej sytuacji. Po czasie i kolejnych dziwnych akcjach, patusiarska natura zaczęła wychodzić coraz mocniej no i wyszło kim nasz technik tak naprawdę jest. Gdyby facet
  • Odpowiedz