Aktywne Wpisy

Bunch +14
Genetyka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczcie jak niektórym nie dużo potrzeba aby z przeciętniaka stać się mega przystojnym facetem. Największa zmiana chyba na przykłądzie Cavilla jest widoczna tutaj.
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
źródło: Onie-Onie
Pobierz
Huptys +11

Bramkarze w Legii, poza drobnymi wyjątkami, zawsze byli wartością dodaną. Nie chcę tutaj siać defetyzmu, ale ani Tobiasz, ani tym bardziej Kobylak, to nie jest poziom Legii, nawet Legii II. Tak słabo na przedpolu jak Kobylak dzisiaj, to nawet nie grał De Gea w swoim pierwszym sezonie w United. Mieliśmy mecz pod kontrolą, a przez tego parodystę prawie straciliśmy ważne zwycięstwo. Tu nie ma co czekać do lata, trzeba ściągnąć kogoś zimą. Nierealny jest raczej Białkowski, ale no ktokolwiek byle nie ci dwaj.
Napastnicy - tu też jest dramat. Długo broniłem Guala, no ale po dzisiejszym meczu wysiadam. Prawie się zabił po patelni od Winegreta, psute kontry, a na koniec wisienka, czyli asysta drugiego stopnia na 3:2. Znając Feio dostanie zjebę - i to słuszną. Naoglądał się Winegreta, tylko różnica jest taka, że ten wychodzi w ten sposób spod pressingu/daje się sfaulować. On traci piłkę, po której przeciwnik strzela gola.
No a pozostali napastnicy? Alfarela znowu dramat. Na początku jeszcze miałem jakieś nadzieje, teraz już brak. Nsame wiadomo, Pekhart xD W tej chwili Feio powinien się zacząć zastanawiać, czy nie lepiej grać młodymi z dwójki.
Dopiero od jakiegoś czasu środek jakoś wygląda, bo na początku, przez kontuzję Elitima, kaleczył nam tam długo wyczekiwany król bułgarskich boisk. Chodyna miał lepszy okres, ale dzisiaj bardzo słaby mecz, podsumowaniem była ta kontra zakończona strzałem w górną część Żylety.
Udało się wygrać dwumecz z Broendby, po 3 kolejkach komplet punktów w LKE, jesteśmy w pucharze Polski i w czołówce jeśli chodzi o ligową tabelę.
Podoba mi się styl w jakim gra Legia, kierunek w jakim idzie, ale trzeba dokonać gruntowanych zmian jeśli chodzi o kadrę, no a tymi zmianami powinien się zająć już nowy dyrektor sportowy.
#legia
@Wojt_ASR_: on się do tego odnosił, powiedział że dla ich rozwoju jak i dla klubu całościowo nie może ich teraz brać bo mają Ligę Mistrzów młodzieżową.