Aktywne Wpisy

CalibraTeam +66
Jako ponad 35-letni kawaler zaczynam dostrzegać brak sensu tego wszystkiego. Utkwiłem na stanowisku zwykłego klepacza kodu za 12k zł brutto i nie czeka mnie już żadna ciekawa "kariera" zawodowa. Nie zostanę dobrze opłacanym managerem, prawnikiem, lekarzem. Nie zostanę nawet strażakiem PSP bo praca siedząca już daje się we znaki i jestem fizycznym wrakiem. Nie jestem atrakcyjny finansowo, nie mam perspektyw na lepszą pracę, przekwalifikowanie wiąże się ze zmniejszonym wynagrodzeniem więc to błędne

piasek_w_spreju +104

![Kieszonkowe PSP [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a1ec488d9cb8ce966c2b4a4c653a7428e6dcc5afac1ea2ebeea7fc0487325ba6,q80.jpg)

@NieBendePrasowac: Podejrzewam, że znacznie większy niż ty.
Wywiad specjalnie dałem stary, żeby znaleźć jej stare wypowiedzi dotyczące ojca. Już nie chodzi o molestowanie, a obraz samego Kaczmarskiego w oczach jego 18-letniej córki, który jest sam w sobie słodko-gorzki. Zresztą nie ja pierwszy to zobaczyłem, bo w komentarzu już się pojawiło, że ma skrajne czasem zdanie o ojcu.
To wyrwanie z kontekstu to odpowiedź na zadane pytanie,
OK, to ciekawe co byś powiedział gdybym oskarżył jakiegoś twojego nieżyjącego członka rodziny że np. molestował mojego psa?
źródło: QoQLwqK6GfcsXdFnIVYCUawOz41W56KV
Pobierz@NieBendePrasowac: Tutaj tylko sama córka wie jak było. I autentycznie nie zdziwię się, jakby chciała dowalić staremu za krzywdy, jakie dokonał na matce. To jest normalny mechanizm i znam to na osobistym poziomie (moja siostra ma mega zadrę
@WongielSilesia: m.in. dlatego że boją się takich ludzi bez rozumu i godności jak ty.
Wyjaśnij zatem, dlaczego się boją?
Dlaczego uważasz, że nie posiadam rozumu i godności?
Według mnie, atakujesz, bo zadajemy niewygodne pytania