Wpis z mikrobloga

Widać, że u Barda Solidarności, gdy brakowało alkoholu nie tylko kończyło się na biciu żony.
Lata były śmieszki o biciu żony, ale wychodzi na to że to był jeden wielki patus, który molestował córkę. A jeszcze ją próbują uciszać, bo jak można kalać dobre imię muzyka. Ja p...ę
markhausen - Widać, że u Barda Solidarności, gdy brakowało alkoholu nie tylko kończył...

źródło: 1000014992

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krystekw2 Ale wiesz, że ona było molestowana jak byl młodsza?

Piszesz, że masz rodzinę. Masz córkę? Co byś powiedział jakby ktoś powiedział zart o ruchaniu twojej rodziny? O jakimś molestowaniu czy gwałcie?
Byłby on delikatnie mówiąc niesmaczny.

Kaczmarski zmarł 20 lat temu. Jak myślisz ile ona miała lat jak była molestowana? Dalej nie
ipkis123 - @krystekw2 Ale wiesz, że ona było molestowana jak byl młodsza?

Piszesz, ż...

źródło: patrycha.jpg__1200x0_q85_crop_subsampling-2_width-1200

Pobierz
  • Odpowiedz
@WongielSilesia

dlaczego zawsze po latach, nagle sobie przypominają, szczególnie po śmierci kogoś sławnego, nagle próbują zwrócić na siebie uwagę, 😅

No kretynka i atencjuszka, mogła iść to zgłosić na psy gdy to się działo, będąc zastraszonym kilkunastoletnim dzieckiem alkusa i przemocowca, nie?

Poziom indolencji umysłowej mężczyzn w reakcji na ten temat mnie przeraża czasem
  • Odpowiedz
@rekkin ta okazja jest bardzo dobra, bo fałszywe oskarżenia o g---t stanowią ułamek wszystkich oskarżeń a niektórym się wydaje, że to wystarczający powód do negowania każdego medialnego doniesienia o molestowaniu i wybielania zboków. Od kobiet takich upośledzonych komentarzy praktycznie nie widuję, więc zastanów się kto tu szczuje na kogo xD
  • Odpowiedz
@markhausen sam wychowałem się na Kaczmarskim i nadal lubię słuchać. Ale dziwi mnie, co dziwi jego fanów, na dodatek dlaczego się oburzają. Kaczmarski był alkusem pierwszej wody, nałóg do zdegradował jako człowieka. Żadna rewelacja na jego temat nie powinna szczególnie dziwić. A kiedy rozmawiam o nim zwłaszcza z ludźmi pokolenia moich rodziców, to są wręcz oburzeni, że śmię śmieć xd
  • Odpowiedz