Aktywne Wpisy
Pol753 +219
seo000 +824
Drogie Mirki i Mirabelki,
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
Lata były śmieszki o biciu żony, ale wychodzi na to że to był jeden wielki patus, który molestował córkę. A jeszcze ją próbują uciszać, bo jak można kalać dobre imię muzyka. Ja p...ę
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Piszesz, że masz rodzinę. Masz córkę? Co byś powiedział jakby ktoś powiedział zart o ruchaniu twojej rodziny? O jakimś molestowaniu czy gwałcie?
Byłby on delikatnie mówiąc niesmaczny.
Kaczmarski zmarł 20 lat temu. Jak myślisz ile ona miała lat jak była molestowana? Dalej nie
@XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX: i melestował
No kretynka i atencjuszka, mogła iść to zgłosić na psy gdy to się działo, będąc zastraszonym kilkunastoletnim dzieckiem alkusa i przemocowca, nie?
Poziom indolencji umysłowej mężczyzn w reakcji na ten temat mnie przeraża czasem
@drobne_na_taryfe: każda okazja jest dobra, żeby szczuć na mężczyzn, co? (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora