Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +555
źródło: temp_file2836735290278384907
Pobierz
vieniasn +91
dziś to na główną wszedłem i zobaczyłem tam komentarz tak głupi że aż ciężko mi w to uwierzyć i to jeszcze plusów sporo ma tam już coraz gorzej z ludźmi

@MaszBaboTalerz to akurat nie masz się czym chwalić, bo Kaczmarski, Gintrowski i Łapiński to kawał polskiej kultury. Generalnie ignorancja nie powinna być powodem do dumy.
źródło: eaabfa7c8d2dd1dabbc7d00afec2b854
PobierzTo, że nie zaciekawiło cię w ciągu 30 lat życia to, co miał do powiedzenia gość, którego utwory odgrywały ważną
Słuchaj bo widzę temat dla Ciebie istotny - jak go lubisz i szanujesz to zupełnie spoko i bardzo fajnie. Ale nie domagaj się tego od innych. I na litość boską nie próbuj budować na tej podstawie jakiegoś poczucia wyższości na portalu ze śmiesznymi papieżami xD
O i ostatni akapit
@Polyester_Dog: ja nie wiem czy molestował i wcale o tym nie piszę w moim komentarzu.
Chodziło mi o pewien żart. Wiesz, taki "fajny", że jak dziecko wyrośnie na niezłą laskę to można molestować. A nie sorry, jak to było w komentarzu:
@WongielSilesia: @lootenantdan @Wujek_Fester @OdcienZieleni ja pieprzę, ale wy macie zrytą banię przez mizoginię ( ಠ_ಠ)