Wpis z mikrobloga

Ja naprawdę się dziwię dla elektoratu PO że tak bardzo wierzą w Rafała. Ewidentnie chcą zrobić z niego swojego Dudę - człowieka łatwego do manipulacji, tańczącego tak jak im zagrają. Partia w to idzie, wiadomo, ale elektorat? Radek Sikorski jak się wypowiada na jakiś temat to przynajmniej możemy oszacować jakieś prawdopodobieństwo że coś poczytał, z kimś pogadał. W wypadku Trzaskowskiego, za każdym razem mam wrażenie że to nie są jego słowa, że on nie ma swojego zdania, a to co mówi, jest najzwyklejszym tekstem wykutym na pamięć, narzuconą narracją z góry, którą powtarza w wypadku wystąpień.

https://x.com/HubnerrMax/status/1858887947065438428

#polityka
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: przejrzałem całą nitkę tego pisowskiego trolla i tam nie ma dosłownie nic ciekawego na Trzaskowskiego, poza jakimiś debilizmami typu „Czaskoski mówi, że nie będzie gadał po śląsku, a i tak gada”.

Poza tym coś narracja się wam zmienia, bo jeszcze z rok temu słyszałem non stop, że Trzaskowski i Tusk są strasznie skonfliktowani xD
  • Odpowiedz
@michalxd21: Okej, Trzaskowski od czasu wyborów 2020 zrobił się bardzo nijaki, ale chłopie, miej do siebie szacunek i nie wrzucaj tu Max Hubnera, bo to jest taki sekciarz PiSu, że aż nie chce się tego komentować.
  • Odpowiedz