Aktywne Wpisy

prof-tomasz-trapez +676
Jeden plusik i kupuję rtx 5090, bo mi brakuje klatek do 4K ultra 144 fps w piekłonurkach. Jak będzie 390 plusików to robię #rozdajo mojej rtx 3090, ale musicie ogarnąć pudełko do transportu. Rozdajo spośród pulsujących i komentujących.
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
źródło: 083F68EA-9A3C-469B-BA7F-9A1CF3D07B75
Pobierz
Jamniki2 +8
W poniedziałek pierwsza dywidenda od SCHD, 2 k usd xD i tak co trzy miesiące (co roku 10% więcej) jakby się uprzeć do można by już w-----ć palę i siedzieć w Tajlandii chyba co? Dobijemy do 15k zł miesięcznie i pomyślimy... bo na pokładzie dzieciak za 3 miesiące.
ALL IN SCHD, jak będę przechodzić na emeryturę za pare lat, a mam już 27 wtedy jepq przymaksuję.
Na fotce niżej symulacja następnych lat
ALL IN SCHD, jak będę przechodzić na emeryturę za pare lat, a mam już 27 wtedy jepq przymaksuję.
Na fotce niżej symulacja następnych lat
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 o 21.22.10
Pobierz

I wiem, że to dopiero początek gry, ale co jest teraz celem zamiast wysłania rakiety?
Zasadniczo cel gry to dolecieć na skraj układu słonecznego, wtedy pojawia się ekran wygranej, statystyki, itd.
A potem?
Jeden benchmark to tradycyjnie SPM.
Drugi - dolecieć jak najbliżej roztrzaskanej planety.
A dotarcie do celu obecnie, bez modów i cheatów jest raczej nieprawdopodobne, a sami deweloperzy deklarują, że gracz tam nie ma dotrzeć, nawet nie mają tam żadnej planety, na której się ląduje.
https://youtu.be/uuJ5MXx9Rkw
To oni też mają tam Słońce?
Na skraj układu planetarnego lub gwiezdnego
@DanteTooMayCry:
Tak sobie myślę, że skoro w grze są panele słoneczne a nie gwiezdne oraz skoro na oficjalnej Wiki piszą o Słońcu -- to tak, wygląda na to, że mają Słońce.
Idź się p-----------ć gdzie indziej.
To, że mają taki sam błąd na wiki, nie znaczy, że należy go powielać. System Słoneczny jest tylko jeden.
Czy będziesz mówił, że za naszą zachodnią granicą jest Polska w której mówią po niemiecku? Czy kraj w którym mówią po niemiecku?
Czemu ludzie mają takie małe poczucie własnej wartości, że tak alergicznie reagują na poprawienie błędu? Normalny człowiek to by
Czyli stoisz na stanowisku, że wszystkie powieści fantasy czy SF, które nie toczą się na Ziemi też mają błąd, jeśli piszą o Słońcu, bo przecież Słońce jest tylko jedno, tylko i wyłącznie to nasze, rzeczywiste i ŻADNE dzieło fikcji fabularnej nie ma prawa tego określenia używać. Wszystko
Jeśli mowa jest o gwieździe, układzie to tak. Jeśli jest to potoczne nazywanie jasnego obiektu, który daje światło na planecie to niekoniecznie - tak samo jak buty podobne do Adidasów mówi się właśnie