Aktywne Wpisy

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przykro mi, wole wulgaryzmy na stadionach, mocne teksty, meska gre. Jak mialbym ochote na piknik z moim damskim ego, to poszedlbym na mecz siatkowki, gdzie spiker "zacheca do kibicowania" - "rączki Enei w gore, kibicujmy naszym".
Nie jestem kibicem zadnej druzyny, ale majac do wyboru dzisiejsze emocje na stadionie, a te zeszloroczne, to jednak spasuje i wybieram kibolska forme dopingu.
#mecz
Na stadionie jest miejsce dla wszystkich: dla kibiców, dla januszy, dla dzieci, dla rodzin, nawet dla lewaków.
Po prostu lubie agresywna atmosfere meczu. Niekoniecznie to, ze sie kibile n----------a miedzy soba. Inaczej. Kiedy nie jestem na meczu na stadionie, to nie ogladam go w tv ani nie sledze relacji live. W 1 lidze kibicowalen Termalicy i Zawiszy.
Co do kibicowania to ja w dupie mam jak ta sytuacja z Osichem się skończy. Obie strony siebie warte ale jednak lepiej ogląda się to z dopingiem. Podoba mi się sytuacja w Niemczech. Jest miejsce dla ultrasów i dla "casuali" i nikt nie robi problemów.
Niemniej widzialem, jak potrafia dopingowac klub w pierwszej lidze - nie wiem czy klub powinien isc na jakakolwiek ugode. Kiedy przypominam sobie medialna afere ze Staruchem - sadze, ze kibole powinni miec profity z tego co robia, bo
A mecze sie dobrze tez oglada jak jest pelny stadion i