Wpis z mikrobloga

Wczoraj byłem w Bonarce i nie byłbym sobą jakbym nie poszedł obczaić jakiś zapachów przy okazji. #perfumy

1. Dior Saważe Eliksir.
Kupujcie w ciemno jak chcecie j---ć starym polnym dziadem. Pachnie jak mój stary się golił i brał najtańsze mydło w kostce i pędzelkiem robił na nim pianę do golenia. Projekcja i trwałość atomowa. Po 24 godzinach pachnie jakbym dopiero co zaaplikował.

2. Amant Armani Pstronger with you -tobaco.
Nie umywa nawet pięt mistrzowi Armani Pstronger with you intenseli. Coś tam dziwnie posmierduje jak miska po myciu pięt starej. Trwałość i projekcja przeciętna.

3. Żan pałl gałltier - skandal! Le parfum!

To jest Bóg. Alfa i omega. Zapaszek słodki i arogancki tak że sam się za Ciebie w klubie pyta loszek czy Ci wychłostają czupakabre w kiblu. Fasola Tonka w tle jakby kostki cukru i karmelu się j----y. Nic tylko brać. Mógłby być mocniejszy i trwalszy ale i tak te parametry powyżej przeciętnej. Na pewno lepiej niż perfumy homeopatyczne z Zary i Rossmana. I jeszcze ta butelka. Jak krul j----y. Polecam.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To jest Bóg. Alfa i omega. Zapaszek słodki i arogancki tak że sam się za Ciebie w klubie pyta loszek czy Ci wychłostają czupakabre w kiblu. Fasola Tonka w tle jakby kostki cukru i karmelu się j----y.

@QUANTUM-DICK: idealny opis przeciętnego użytkownika - wyżelowany żigolak odziany w cipo and baxx z najnowszego katalogu, mknący nocą na potańcówkę calibrą w gazie.
  • Odpowiedz
@smutny_przerebel: Również ubustwiam żopal gotje skandal () Piękne i wyrafinowane perfumy dla prawdziwego mężczyzny. Moja konkubina i jej syn również go uwielbiajo (pana gotje bo nagrał piękny numer do radia, a jeśli chodzi o sam zapach to nie bo jak zamkniemy się razem w samochodzie to każą mi w---------ć a to ja jestem kierowcą)
  • Odpowiedz