Wpis z mikrobloga

Ciekawe ile jeszcze czasu będę odkładał wzięcie się w garść, ciągle tylko przekładam wszystko ze strachu. Wymówka goni wymówkę i tak od lat. Teraz moją wymówką jest że po terapii na pewno się uda, ale jak tu nie odkładać jak już 4 razy próbowałem i zawsze się kończyło tak samo ehhh
#przegryw
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ciekawe ile jeszcze czasu będę odkładał wzięcie się w garść

aż rodzice nie umrą?

Teraz moją wymówką jest że po terapii na pewno się uda

terapia to nie leki, wiesz? to, zę tam chodzisz nie musi Ci cokolwiek dać. terapia to w 3/4 praca własna i jak się będziesz do niej przykładał tak samo jak do wszystkiego innego to zmarnujesz kasę.
@Dinek30:
  • Odpowiedz
@10129: Ale co to znaczy przykladac sie do terapii? Zawsze sie mnie pytaja przed jakie mam oczekiwania i cele, a ja chce po prostu zdechnac. Jestem klinicznym przypadkiem wyuczonej bezradnosci.
  • Odpowiedz
Ciekawe ile jeszcze czasu będę odkładał wzięcie się w garść, ciągle tylko przekładam wszystko ze strachu. Wymówka goni wymówkę i tak od lat.

@Dinek30: witaj. przestań szatanie sypać sól na rany.
  • Odpowiedz
@akaisterne: to znaczy chcieć zmiany i aktywnie działać w jej kierunku, pracować nad sobą w domu.

to nie terapia Cię zmienia tylko Ty sam. możesz chodzić, słuchać i tyle 10 lat i c---a z tego będziesz miał oprócz wygadania się.

można zacząć od niespędzania całego dnia przed ekranem, to bardzo szkodliwe na głowę.
  • Odpowiedz