Aktywne Wpisy
SbigniewZtonoga +248
p0lka po ścianie nazywa facetów, którzy nie są milionerami frajerami i gardzi wręcz nimi na tym tiktoku - pomożemy koleżance pozbyć się współpracy z kfd? Z tego co pamiętam to jest tu jakiś Mirek, który pracuje w kfd/ jest odpowiedzialny za komunikację? Całkowicie obrzydliwa persona, odechciało mi się zrec vitapacka i kreatyny z tej firmy :)
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
źródło: IMG_1671
Pobierz
PiersKurczaka +15
I czego wy nie śpicie jeszcze

A przynajmniej połowę
#gielda #kryptowaluty
źródło: temp_file5864912645511684584
PobierzKażdy zdrowy na umyśle szybko zniknie z tagu, to nie jest żadne źródło informacji, nawet nie nadaje się do sprawdzenia sentymentu. Wszedłem tu po raz pierwszy od dwóch lat w ostatnim miesiącu.
W czasie bessy robi się inne rzeczy, głównie samorozwój, życie osobiste, ew. zwiększa zarobki w regularnej pracy i dokupuje, myślę, że wystarczy 1 cykl by na to
@widmo82 brawo 🙌
Ryzyko jest takie że usdt lub usdc padnie ale jest ono lekko większe niż to że padnie btc.
Drugie ryzyko jest
Obrót USDT tylko z 1 dnia wczoraj to 107 759 649 508 USD a więc 440,097,305,208 PLN a więc poważna sprawa.
Przeliczając na betonowe złoto tj mieszkanie o wartości 800k to tak jakby 550k mieszkań zmieniało właściciela codziennie gdzie na OLX DATA (https://olxdata.azurewebsites.net/wszystkie/mieszkania)