Wpis z mikrobloga

#awanturaokase przegladalem plusowane wpisy i na takie cos natrafilem ( ͡° ͜ʖ ͡°) popyt jak widac byl zawsze
@Nafaros ogladasz nowa AoK?

swoja droga napisalem w kwietniu anonimowego maila do Polsatu, ze fajnie byloby przywrocic ten teleturniej, bo na przykladzie VaBanque, ktory tez sie na nowo narodzil, jest zapotrzebowanie na tego typu programy

nie odpisali xD i podobnego maila wyslalem do TVNu, ze dobrze byloby odkopac Kazie i najslabsze ogniwo. Doczekalem sie odpowiedzi z podziekowaniem i informacja, ze wiadomosc zostanie przekazana do odpowiedniego dzialu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierre_Nietzsche - #awanturaokase przegladalem plusowane wpisy i na takie cos natrafi...

źródło: Screenshot 2024-11-13 07.46.22

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pierre_Nietzsche: mi ciągle to śmierdzi że polsat nie chciał tego formatu ożywić, nie wiadomo czemu, zero opłat licencji, Ibisz mocno zdecydowany na prowadzenie, nie muszą nic robić poza układaniem pytań bo kontent sam się robi, to nie kuchenne rewolucje że muszą z reżyserem jeździć i wszystko 10 razy nagrywać aby dobrze emocjonalnie wyglądało
  • Odpowiedz
@eSUBA94:

mi ciągle to śmierdzi że polsat nie chciał tego formatu ożywić, nie wiadomo czemu, zero opłat licencji

kiedys czytalem, ze oni odsprzedali ten format do Nowej Zelandii i nie bylo szans na ponowne odkupienie ich, ale nie pamietam, czy w tym tekscie pojawily sie jakies sensowne zrodla

fajnie, ze wrocili, oby na dlugo
  • Odpowiedz
@Pierre_Nietzsche: Obejrzałem te pierwsze 3-4 odcinki, i teraz lekko mi ciśnienie zeszło, bo nie jest to taka fajna stara atmosfera, ale wciąż w miarę poprawnie. Myślę, że wrócę jeszcze za jakiś czas i nadrobię hurtowo :)
  • Odpowiedz
@Pierre_Nietzsche: Akurat z Teleturniejów to jakos tesknie za DAJE SLOWO z Orleanskim - proste zasady - latwo wymyslic slowa i popowiedzi. Fajnie sie odgadywalo na telewizorze :D
A drugi to oczywiscie Rosyjska Ruletka! - Dosc oryginalna formula! :)
  • Odpowiedz
@Expik92: obciążanie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rosyjska ruletka z łysym też miała swój klimat. Ale ogólne tendencje są niestety takie, że wolą teraz nagrać jakiś bezwartościowy para-dokument i z-----c nim pół ramówki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pierre_Nietzsche: a ja chciałbym żeby wróciła Wyprawa Robinson. To byl zajebisty format (survivor)... Pare lat temu polsat wypuścił wyspe przetrwania ale robiona na innym formacie i straszne sztuczne to bylo. A z Hubertem Urbańskim Wyprawa robinson to bylo cos zajebistego. I ta oprawa dzwiekowa. Ehhh (,)
kunstmatige - @Pierre_Nietzsche: a ja chciałbym żeby wróciła Wyprawa Robinson. To byl...
  • Odpowiedz
@Feministka2000: Ale zyciowa szansa sie za szybko zestarzala - Jak sie odkopie na YT dzis to juz odstrasza..
Nie mowiac o tym ze te psychodeliczne dzwieki przy losowania zawodnika wsiadly mi na psyche za dzieciaka! XD
  • Odpowiedz