Wpis z mikrobloga

Szczerze? Serial owszem był dobrze zagrany i dobrze nakręcony, ale aż takiego hypu to nie rozumiem. Ludzie dają na plus, że "nie ma facetów w rajtuzach", ale kurde to jest DC. Nie liczyłem na wielką walkę z jakimś Doomdayem, ale mi w tym wszystkim brakło chociaż lekkiego pierwiastka fantastyki. Zresztą z nowym gackiem mam podobny problem.

No i też za mało jest tam puszczanych oczek do fanów DC.

#seriale #thepenguin #pingwin #komiks
Mega_Smieszek - Szczerze? Serial owszem był dobrze zagrany i dobrze nakręcony, ale aż...

źródło: temp_file1907292453772310150

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mega_Smieszek: W ostatnim filmie Batman też było 0 fantastyki, a serial to jego spinoff. Zdaje się, że twórcy postawili na realizm (na tyle, na ile realistyczny jest gość w stroju nietoperza uganiający się za przestępcami). W poprzednich produkcjach DC stawiało na fantastykę (Man of Steel, Justice League, Wonder Women, Flash) i wychodziło raczej słabo, zwłaszcza w porównaniu z gigantycznym sukcesem Marvel. Ale nawet kolorowym fantastycznym światem Marvela ludzie już rzygają.
  • Odpowiedz
mi w tym wszystkim brakło chociaż lekkiego pierwiastka fantastyki.

@Mega_Smieszek: A ja się szczerze cieszę, że żadnych tam batmanów nie było. Świetne gangsterskie kino. Ale co kto lubi.
  • Odpowiedz