Aktywne Wpisy

okoboji +332
Posłuchałem wywiadu z Rafałem Sonikiem w "Biznes Klasie" i to co tam jest opowiadane to jest jawny żart z słuchacza xD
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz

Nicolaus_Steno1 +176

Myślałem, że będzie to wystarczajaco dlugo, ale potem przychodzi jakieś spotkanie ze znajomymi, po ktorym ide od razu w kimę i różnica w jakosci snu jest tak KOLOSALNA, ze nie wazne, czy zasne chwile po północy, czy po 3 nad ranem, i tak czuje się niezwykle wypoczety i mam nawet dwukrotnie dluzszy gleboki sen.
Aż czlowiekowi nawet chce sie zyc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nawet spiac wtedy po 6h, kiedy normalnie spie nawet 9h, bo slabo sie regeneruje po ciezkich treningach.
A ja wymyslalem jakies bezdechy(ale to tez realny problem), latalem po laryngologach, a wszystko i tak sprowadza sie do jakosci snu i ograniczania niebieskiego swiatla (no shit).
Oczywiscie niepicie alkoholu dodatkowo pomaga.
Ciezko się odzwyczaic od wieczornego grania, ogladania filmikow i czytania na kompie (zwlaszcza jako singiel), ale jak chce sie miec efekty w sporcie i dobre samopoczucie to nie ma drogi na skroty.
#zdrowie #sen #przemysleniazdupy
@kastrator2 Po takim czasie to bym już rzygał całym moim repertuarem xd Od muzyki też trzeba robić detox, szkoda tylko, że na siłce jest zawsze hałas :(
jesteś agresywnym karłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://youtu.be/jMXQig1MKV4